ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 3053 เรื่อง จากคำค้น |
หน้า : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 [ 162 ] 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 Next >> |
|
Call No./Title |
Author/Year |
Cover |
FOOD 6456 การศึกษาการปนเปื้อนของเชื้อ E. sakazakii ในนมผงสำหรับทารกในประเทศไทย/ดวงทิพย์ หงษ์สมุทร ... [และคนอื่นๆ] | ดวงทิพย์ หงษ์สมุทร 2551 | Full Text |
FOOD 6455 กรณีผลิตภัณฑ์นมปนเปื้อนสารเมลามีน/กองแผนงานและวิชาการ สำนักงานคณะกรรมการอาหารและยา | สำนักงานคณะกรรมการอาหารและยา 2551 | Full Text |
FOOD 6454 การสกัด การทำให้บริสุทธิ์ และคุณสมบัติของเอนไซม์ลินามาเรสจากเนื้อมันสำปะหลังสายพันธุ์ KU-50/สมพิศ สอนโยธา, คิน เลย์ คู และ กนก รัตนะกนกชัย | สมพิศ สอนโยธา 2551 |
|
FOOD 6453 การเติมคาร์บอกซีเมทิลเซลลูโลสจากฟางข้าวเพื่อลดการอมน้ำมันในผลิตภัณฑ์ปาท่องโก๋/นิภาพร แสงจู ... [และคนอื่นๆ] | นิภาพร แสงจู 2551 |
|
FOOD 6452 พฤติกรรมการไหลของน้ำสับปะรดผสมใยอาหารผงจากกากมะนาว/ปรอยฝน เลิศวนวัฒนา, นภาพร เชี่ยวชาญ และ ภาวดี เมธะคานนท์ | ปรอยฝน เลิศวนวัฒนา 2551 |
|
FOOD 6437 Anti-allergic and anti-microbial activities of some Thai crops/Supinya Tewtrakul ... [et al.] | Tewtrakul, Supinya 2008 |
|
FOOD 6436 Antimicrobial activity of the ethanol extract and compounds from the rhizomes of Kaempferia parviflora/Sopa Kummee, Supinya Tewtrakul and Sanan Subhadhirasakul | Kummee, Sopa 2008 |
|
FOOD 6435 Production and Properties of a fibrinolytic enzyme by Schizophyllum commune BL23/Patcharaporn Pandee ... [et al.] | Pandee, Patcharaporn 2008 |
|
FOOD 6434 Protein removal from fish mince washwater using ohmic heating/Kobsak Kanjanapongkul ... [et al.] | Kanjanapongkul, Kobsak 2008 |
|
FOOD 6433 Effects of temperature and concentration on thermal properties of cassava starch solutions/Sopa Cansee ... [et al.] | Cansee, Sopa 2008 |
|
FOOD 6428 Comparative Study on Aroma-Active Compounds in Thai, Black and White Glutinous Rice Varieties/Jidapa Ajarayasiri and Siree Chaiseri | Ajarayasiri, Jidapa 2008 |
|
FOOD 6427 Vacuum Impregnation of Probiotics in Fruit Pieces and Their Survival During Refrigerated Storage/Wunwisa Krasaekoopt and Bongkod Suthanwong | Krasaekoopt, Wunwisa 2008 |
|
FOOD 6426 Comparative Evaluation of Total Solids, Freezing Point and Specific Gravity of Raw Milk Using an Ultrasonic Milk Analyzer Versus Standard Methods/Pravee Vijchulata | Vijchulata, Pravee 2008 |
|
FOOD 6425 Effects of Fat Replacers on the Physical, Chemical and Sensory Characteristics of Puff Pastry/Kamolchat Pimdit, Nantawan Therdthai and Kamolwan Jangchud | Pimdit, Kamolchat 2008 |
|
FOOD 6424 Characterization of the Antibacterial Activity and Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Raw Fish and Nham-Plaa/Suree Nanasombat ... [et al.] | Nanasombat, Suree 2008 |
|
หน้า : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 [ 162 ] 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 Next >> |