KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 286 เรื่อง จากคำค้น rice
   หน้า : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [ 19 ] 20   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
FOOD 8109
Effects of rice cultivars and some factors on anthocyanin extraction from pigmented rice bran on anthocyanin, total phenolic content and DPPH scavenging activity
Supaporn Pajareon,Chockchai Theerakulkait,The Proceeding of 52th Kasetsart University Annual Conference
4-7 กุมภาพันธ์ 2557
Full Text
FOOD 8110
ผลของการดัดแปรด้วยความร้อนร่วมกับความชื้นและโซเดียมคาร์บอเนตต่อสมบัติทางเคมีเชิงฟิสิกส์ของแป้งข้าว
อรทิพย์ ดวงวรรณะ,มาศอุบล ทองงาม,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 52 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
4-7 กุมภาพันธ์ 2557
Full Textx
FOOD 8114
Antioxidant Activity of Enzymatic ally Treated Extracts from Commercial ly Defatted Rice Bran
Dwita Ratih Fitriani,Pinthip Rumpagaporn,การประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 52 เล่มที่ 6 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
4-7 กุมภาพันธ์ 2557
Full Textx
FOOD 8115
ผลของการดัดแปรความร้อนร่วมกับความชื้นต่อสมบัติของแป้งข้าวกล้องเริ่มงอกที่มีปริมาณแอมิโลสแตกต่างกัน
พัทธมน เตียวตระกูล,มาศอุบล ทองงาม,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 52 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
4-7 กุมภาพันธ์ 2557
Full Textx
FOOD 8139
Effect of extraction using moderate electric field on antioxidant properties from Riceberry bran
Piyorot Pongkasamepornkul ,Pitiya Kamonpatana ,บทคัดย่อการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 53 ของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
3-6 กุมภาพันธ์ 2558
Full Textx
FOOD 8144
ผลของวิธีการหุงสุกต่อคุณภาพของข้าวหอมมะลิ
สวนีย์ หอรังสิวัฒน์,electric,pressure,microwave,rice,cooking,บทคัดย่อการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 53 ของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
3-6 กุมภาพันธ์ 2558
Full Textx
FOOD 8157
ปริมาณฟีนอลิก คลอโรฟิล และความสามารถในการต้านออกซิเดชันของต้นอ่อนข้าวดำ
วริพัสย์ อารีกุล,ปิยะนุช เชื้อวงศ์งาม,ธัญวรัตม์ แซ่กู้,ธนกร เหล่าโรจน์ภิญโญ,บทคัดย่อการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 53 ของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
3-6 กุมภาพันธ์ 2558
Full Textx
FOOD 8271
"Rhizoproduct",a biofertilizer containing spores of Bacillus cereus strain RS87 for early rice seedling enhancement and potential for partial fertilizer substitution
Kanchalee Jetiyanon,Ornrat Lohitnavy,Pinyupa Plianbangchang,Sakchai Wittaya-Areeku,Songklanakarin Journal of Science and Technology
January - February 2017
Full Textx
FOOD 8293
การลดค่าดัชนีน้ำตาลในผลิตภัณฑ์ซาลาเปา
ณัชฌา พันธุ์วงษ์,สิริพันธ์ จุลกรังคะ,อัญชนีย์ อุทัยพัฒนาชีพ,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 48 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
3-5 กุมภาพันธ์ 2553
FOOD 8316
สมบัติเชิงหน้าทีและการประยุกต์ใช้ใยอาหารจากรำข้าวในขนมปัง
Jittra Singthong,วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มหาวิทยาลัยอุบลราชธานี
พฤษภาคม - สิงหาคม 2559
Full Textx
FOOD 8339
Allelopathic effects of jungle rice (Echinochloa colona (L.)Link) extract on seed germination and seedling growth of rice
Pimjai Sitthinoi,Wanchai Chanprasert,Sukumarn Lertmongkol,Srunya Vajrodaya,Agriculture and Natural Resources
March 2017
Full Text
FOOD 8340
Optimum proportion of sweet corn by-product silage (SCW) and rice straw in total mixed ration using in vitro gas production
Thaintip Kraiprom,Sornthep Tumwasorn,Agriculture and Natural Resources
March 2017
Full Text
FOOD 8462
Development of Frozen Ka-nom Tuoy Product by Using Cross-linking Modified Rice Starch
Natchanok Meeprathoma,Kankanit Jogratanavitb,Sorat Wisutthipaeta,Thitima Gaowmanee,วารสารอาหาร
มกราคม - เมษายน 2560
FOOD 8473
Effects of drying temperatures on physicochemical properties of germinated brown rice
Sunan Parnsakhorn,Jaturong Langkapin,Songklanakarin Journal of Science and Technology
January-February
Full Textx
FOOD 8535
FUTURE FOOD AND TREND
Institute of Food Research and Product Development ,Future Food For Well Being 50th IFRPD,KU
September 2018
   หน้า : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [ 19 ] 20   Next >>