KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 30 เรื่อง จากคำค้น antioxidant activity
   หน้า : 1 [ 2 ]   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
FOOD 7235
Physical, chemical and microbiological properties of mixed hydrogenated palm kernel oil and cold-pressed rice bran oil as ingredients in non-dairy creamer
Kunakorn Katsri,Riantong Singanusong,Punnapong Junsangsree,Paweena Noitup,Songklanagarind Journal of Science and Technology
January - February 2014
Full Textx
FOOD 7244
Total phenolic content, antioxidant and antimicrobial activities of stink bean (Parkia speciosa Hasek.) pod exttact
Suchanuch Wonghirundecha,Punnanee Sumpavapol,Soottawat Benjakul,Songklanagarind Journal of Science and Technology
May - June 2014
Full Textx
FOOD 7245
GABA conternt and Antioxiadant activity of Thai waxy corn seeds germinated by hypoxia method
Pisamai Polthum,Araya Ahromrit,Songklanagarind Journal of Science and Technology
May - June 2014
Full Textx
FOOD 7255
กิจกรรมการต้านอนุมูลอิสระของสารสกัดหยาบจากสาหร่ายพวงองุ่น (Caulepa lintillifera) สาหรา่ยทุ่น (Sargassum oligocystum) และสาหร่ายเขากวาง (Graciria changii)
วสันต์ สุมินทิลี่,ปนิดา บรรจงสินศิริ,จันทนา ไพรบูรณ์,วรรณวิมล คล้ายประดิษฐ์,วารสารวิทยาศาสตร์ มข.
มิถุนายน 2556 - พฤษภาคม 2557
Full Textx
FOOD 7349
Ultrasound-Assisted Extraction of Phenolic Compounds From Brown Rice and Their Antioxidant Activities
Supasit Chooklin,Kasersart Journal (Natural Science)
November - December 2013
Full Textx
FOOD 7501
Chemical analysis and antioxidant properties of foxtail millet bran extracts
Issoufou Amadou,Guo-Wei Le,Yong-Hui Shi,Tidjani Amza
September - October 2011
Full Textx
FOOD 7658
Pigmented Rice Hull Extracts: Extraction of Phenolic Compounds and Their Antioxidant Activity in Oil-in-Water Emulsion
Nopparat Cheetangdee,Kasetsart Journal Natural Science
September-October 2014
FOOD 7668
Antioxidant Properties of Roselle Vinegar Production by Mixed Culture of Acetobacter aceti and Acetobacter cerevisiae
Jirasak Kongkiattikajorn,Kasetsart Journal Natural Science
November-December 2014
Full Textx
FOOD 7688
Antioxidant and Cytotoxic Activities of Mangosteen (Garcinia Mangostana) Pericarp Extracts
Jinnawat Manasathien,Piyanut Khanema,Suranaree Journal of Science and Technology
October-December 2015
Full Textx
FOOD 7834
Nutritional and Physicochemical Qualities of Thua Nao (Thai Traditional Fermented Soybean)
Katekan Dajanta,Arunee Apichartsrangkoon,Ekachai Chukeatirote,Chiang Mai Journal of Science
October 2012
Full Textx
FOOD 8046
การเปลี่ยนแปลงสมบัติทางเคมีกายภาพ ปริมาณแอนโทไซยานิน และความสามารถในการต้าน ออกซิเดชันของแป้งมันเทศสีม่วงที่ผ่านการ pre-treatment ที่แตกต่างกัน
นราพร พรหมไกรวร,ประจงเวท สาตมาลี,วิภา สุโรจนะเมธากุล,นรินทร์ พูลเพิ่ม,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 51 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
FOOD 8087
ผลของชนิดตัวทำละลายและอัตราส่วนต่อการสกัดสารต้านอนุมูลอิสระของเมล็ดและซังข้าวโพดสีม่วง
เพ็ญพรรณ ศรีทอง,ชุลีรัตน์ บรรจงลิขิตกุล ,ธัญวรัตน์ กาจสงคราม,วราภรณ์ บุญทรัพย์ทิพย์,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 52 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
4-7 กุมภาพันธ์ 2557
Full Textx
FOOD 8095
การศึกษาสภาวะที่เหมาะสมในการผลิตน้ำมะพร้าวสมุนไพรโดยกระบวนการฆ่าเชื้อด้วยความร้อน
ระพีพร ระย้าเพ็ชร์,ฐาปพร บุญเนาว์,วีรเชษฐ์ จิตตาณิชย์,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 52 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
4-7 กุมภาพันธ์ 2557
Full Textx
FOOD 8114
Antioxidant Activity of Enzymatic ally Treated Extracts from Commercial ly Defatted Rice Bran
Dwita Ratih Fitriani,Pinthip Rumpagaporn,การประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 52 เล่มที่ 6 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
4-7 กุมภาพันธ์ 2557
Full Textx
FOOD 8559
Antioxidant Activity and Starch-digesting Enzyme lnhibition of Selected Thai Herb Extracts
Krittalak Pasakawee,Niramon Utama-ang,Thunnop Laokuldilok,Somdet Srichairatanakoo,Chiang Mai Journal of Science
January 2018
Full Text
   หน้า : 1 [ 2 ]   Next >>