KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 2757 เรื่อง จากคำค้น
   หน้า : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [ 34 ] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
FOOD 7917
Characteristics of Proteins from Fresh and Dried Residues of Soy Milk Production
Yuporn Puechkamut,Woralak Panyathitipong,Kasetsart Journal Natural Science
September-October 2012

FOOD 7916
Development of Instant Beverage from Predigested Broken Jasmine Brown Rice and Job?s Tears for Diabetic Patients
Panutporn Yuthavisuthi,Penkwan Chompreeda,Tantawan Pirak,Kasetsart Journal Natural Science
September-October 2012

FOOD 7915
Effect of Beeswax Coating with Cinnamon Oil on Quality of Sweet Peppers
Shompoo Yimtoe,Anuvat Jangchud,Pisit Dhamvithee,Kamolwan Jangchud,Diane M. Barrett,Kasetsart Journal Natural Science
May-June 2014

FOOD 7914
Milk Production with a Particular Reference to Milk Essential Fatty Acids of Lactating Cows under Grazing and Indoor Feeding Conditions
Ratchanee Bourapa,Somchai Anusoenponpue,Jamroen Thiengtham,Sayan Tudri,Soar Siwichai,Somkiert Prasanpanich,Kasetsart Journal Natural Science
May-June 2014

FOOD 7913
Rice Seed Priming with Swine Manure Extract to Ameliorate Vigor and nutrient Status of Seedlings
uthaiwan Kanto,Witith chai-arree,Sukanya Jattupornpong , Yongyuth osotsapar , Kanapol Jutamanee,Kasetsart Journal Natural Science
May-June 2014

FOOD 7912
Effect of Cement Replacement by Rice Husk Ash on Soft Soil Stabilization
Naphol Yoobanpot , Pitthaya Jamsawang ,Kasetsart Journal Natural Science
March - April 2014

FOOD 7911
Lipophilic and Hydrophilic Antioxidant Capacities of Vegetables, Herbs and Spices in Eighteen Traditional Thai Dishes
Plernchai Tangkanakul,Gassinee Trakoontivakorn,Kasetsart Journal Natural Science
March - April 2014

FOOD 7910
Effect of rice bran protein extract on enzymatic browning inhibition in vegetable and fruit puree
Supatcha Kubglomsong,Chockchai Theerakulkait,Kasetsart Journal Natural Science
March - April 2014

FOOD 7909
Stability of Peanut ( Arachis hypogaea) Oil with TBHQ (Antioxidant Tertiary Butyl Hydroquinone) by Ultrasonic Studies
Mujeeda Banu,N. Prasad,Kasetsart Journal Natural Science
March - April 2013

FOOD 7908
Genotype by Region Interaction on Milk Production Traits of Holstein Crossbred Dairy Cows in Thailand
Mohammed Endris ,Panwadee Sopannarath, Sornthep Tumwasorn,Somkiert Prasanpanich,Kasetsart Journal Natural Science
March - April 2013

FOOD 7907
Effect of Fermented By-Product and Rice Straw on Milk Yield and Fatty Acid Composition in Dairy Cows
Thaintip Kraiprom,Sour Sivijchai,Somkiert Prasanpanich ,Phongthorn Kungmun,Sornthep Tumwasorn ,Kasetsart Journal Natural Science
March - April 2013

FOOD 7906
Variation in Chemical Composition and Pasting Properties of Starches of Different Potato Varieties Grown at Different Locations in Amhara Region, Ethiopia
Tesfaye Abebe, Shermarl Wongchaochant,Thunya Taychasinpitak ,Kasetsart Journal Natural Science
March-April 2013

FOOD 7900
รูปแบบการประเมินความเสี่ยงสำหรับการกำหนดมาตรฐานการปนเปื้อนโลหะหนักในผลิตภัณฑ์เสริมอาหาร
ชนิพรรณ บุตรยี่,พัชนี อินทรลักษณ์,วารสารพิษวิทยาไทย
มกราคม-มิถุนายน 2552

FOOD 7899
การประเมินความเสี่ยงของการได้รับสัมผัสสีสังเคราะห์ผสมอาหารของเด็กนักเรียนในเขตเมืองและเขตชนบทของจังหวัดสุราษฎร์ธานี จากการบริโภคอาหาร
รวิสรราภรณ์ ภีรติกรเจริญกุล,ปราณี พัฒนกุลอนันต์,ปิยนุช วิเศษชาติ,เวณิกา เบ็ญจพงษ์,วีรยา การพานิช,วารสารพิษวิทยาไทย
มกราคม-มิถุนายน 2552

FOOD 7897
การประเมินความเสี่ยงของการได้รับสัมผัสกรดเบนโซอิกและกรดซอร์บิก จากการบริโภคเครื่องแกงเผ็ดของประชากรในเขตกรุงเทพมหานคร และสุพรรณบุรี
พัจนภา วงษาพรหม,วีรยา การพานิช,ปราณี พัฒนกุลอนันต์,เวณิกา เบ็ญจพงษ์,วารสารพิษวิทยาไทย
มกราคม-มิถุนายน 2552

   หน้า : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [ 34 ] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184   Next >>