KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 3032 เรื่อง จากคำค้น
   หน้า : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [ 51 ] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
FOOD 7938
ผลของการทดแทนเกลือโซเดียมคลอไรด์ด้วยเกลือโปแทสเซียมคลอไรด์ต่อคุณภาพของไส้กรอกแฟรงค์เฟอร์เตอร์
ชาติชาย วิลัยลักษณ์,สุจินดา ศรีวัฒนะ,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 48 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
3-5 กุมภาพันธ์ 2553

FOOD 7937
การพัฒนาเครื่องเคลือบเมล็ดข้าวสารด้วยกระบวนการฟลูอิไดซ์เบด
ปรีดา ปรากฎมาก,วารสารวิชาการพระจอมเกล้าพระนครเหนือ
กันยายน-ธันวาคม 2559

FOOD 7936
การศึกษาสมรรถนะของเครื่องอบแห้งพลังงานความร้อนเชิงเหนี่ยวนำ
จีระพงศ์ ศรีวิชัย,วารสารวิชาการพระจอมเกล้าพระนครเหนือ
กันยายน-ธันวาคม 2559

FOOD 7934
Prediction of Pasting and Thermal Properties of Mixed Hom-Mali and Glutinous Rice Flours Using Near Infrared Spectroscopy
Piyaporn Chueamchaitrakun,Sumaporn Kasemsamran ,Thongchai Suwonsichon,Penkwan Chompreeda,Vichai Haruthaithanasan,Kasetsart Journal Natural Science
May-June 2011

FOOD 7933
Physicochemical Changes During Processing of Chinese Xuanwei Ham
Aixiang Huang , Zongdao Chen ,Changrong Ge, Sarote Sirisansaneeyakul,Qichao Huang,Wen Qin,Yusuf Chisti,Kasetsart Journal Natural Science
May-June 2011

FOOD 7932
Effect of Modified Atmosphere Packaging on Qualities and Shelf Life of Precooked Baby Clam ( Paphia undulata
Punchira Vongsawasdi,Chonisa Changyoug ,Montira Nopharatana ,Juthamas Khueankhancharoen,Kasetsart Journal Natural Science
May-June 2011

FOOD 7931
Production and Nutrition of Khi Lek (Siamese cassia) Curry from Central Thailand
Chowladda Teangpook,Winus Puminat,Yenjai Titatarn,Somchit Onhem,Urai Paosangtong,Kasetsart Journal Natural Science
May-June 2011

FOOD 7930
Physical, Chemical, Textural and Sensory Properties of Dried Wheat Noodles Supplemented with Unripe Banana Flour
Pitiporn Ritthiruangdej , Sawitri Donchedee, Sompit Parnbankled,Rungtiwa Wongsagonsup,Kasetsart Journal Natural Science
May-June 2011

FOOD 7929
Effect of Heat-Moisture Treatment on Qualities of Gluten-Free Alkaline Rice Noodles from Various Rice Flour Varieties
Chutima Chaichaw, Onanong Naivikul, Masubon Thongngam,Kasetsart Journal Natural Science
May-June 2011

FOOD 7928
The Potential of Coconut Husk Utilization for Bioethanol Production
Pilanee Vaithanomsa, Nanthaya Chumchuent, Waraporn Apiwatanapiwat,Wuttinunt Kongtud, Sarima Sundhrarajun,Kasetsart Journal Natural Science
January-February 2011

FOOD 7927
Kinetics and Temperature Dependent Moisture Diffusivities of Pumpkin Seeds During Drying
W eerachet Jittanit,Kasetsart Journal Natural Science
January-February 2011

FOOD 7926
Influence of Heat Treatment on Antioxidant Capacityand Color of Thai Red Curry Paste
Sudathip Inchuen, Kanita Tungkananuruk ,Woatthichai Narkrugsa, Pimpen Pornchaloempong ,Kasetsart Journal Natural Science
January-February 2011

FOOD 7925
Effect of Xanthan Gum on the Quality of Syrup Thickened by Modified Starch during Heating and Storage
Rungnaphar Pongsawatmanit,Thongchai Suwonsichon,Natee Yakard,Kasetsart Journal Natural Science

FOOD 7924
Effect of Reducing Fat and Using Fat Replacers in the Crust of Flaky Chinese Pastry
T eeranuch Chysirichote, Anchanee Utaipatanacheep,Warunee Varanyanond ,Kasetsart Journal Natural Science
January-February 2011

FOOD 7923
Quality and Color Parameters of Dried Chili and Chili powder Pretreated by Metabisul fi te Soaking with Different Times and Concentrations
Kwanhathai Chaethong,Duenchay Tunnarut,Rungnaphar Pongsawatmanit,Kasetsart Journal Natural Science
May-June 2012

   หน้า : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [ 51 ] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203   Next >>