KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 3019 เรื่อง จากคำค้น
   หน้า : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [ 55 ] 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
FOOD 7824
Growth, Glucoamylase, Pigments and Monacolin K Production on Rice Solid Culture in Flask and Koji Chamber Using Monascus sp. KB9
Thunnaree Subsaendee,Vichein Kitpreechavanich,Busaba Yongsmith,Chiang Mai Journal of Science
October 2014

FOOD 7823
Effect of Ammonium Salts on Pigments Production by Monascus anka Mutant in 5L Bioreactor
Bo Zhou,Yan Wang,Huamin Lu,Yanqing Zhou,Chiang Mai Journal of Science
October 2014

FOOD 7822
Oligonucleotide Macroarray for Specific Detection of Bacterial Foodborne Pathogens
Chanida Kupradit,Sureelak Rodtong,Darawan Ruamkuson,Mariena Ketudat-Cairns,Chiang Mai Journal of Science
October 2014

FOOD 7821
Rapid Chemometric Method for the Determination of Oleic and Linoleic Acid in Sunflower Seeds by ATR-FTIR Spectroscopy
Chalermkwan Sukkasem, Thitiporn Machikowa, Waraporn Tanthanuch,Sodchol Wonprasaid,Chiang Mai Journal of Science
October 2015

FOOD 7820
Analysis of Chitin, Chitosan, and Optimization for Carotenoids Extraction Yield with Rice Bran Oil from Thai Fairy Shrimp
Tanyarat Poothawan, Khomsorn Lomthaisong,Chiang Mai Journal of Science
October 2015

FOOD 7819
Scavenging Activity of Whey Protein Hydrolysates in HaCaT Cells
Vititda Awaiwanont,Waraporn Suwakul,Angkana Tantituvanont,Kulwara Meksawan ,Chiang Mai Journal of Science
October 2015

FOOD 7818
Medium Optimization for ?-Galactosidase Production by a Thermotolerant Yeast
Sirinda Am-aiam,Chartchai Khanongnuch,Chiang Mai Journal of Science
October 2015

FOOD 7817
Enhanced of High Level of ?-xylosidase with ?-xylanase Production by Co-culturing of Bacillus Strains from Rice Straw using Response Surface Methodology
Chanaporn Trakunjae,Sukhumaporn Sukkhum,Vichien Kitpreechavanich,Chiang Mai Journal of Science
October 2015

FOOD 7816
Nutritional Properties and Chemical Composition of Corallocarpus epigaeus (Arn.) Cl : As Remedy to Control Diabetes mellitus
Kalpesh Ishnava,Ruchi Kotadia,Sandip Patel,Chiang Mai Journal of Science
October 2015

FOOD 7815
Optimization of Callus Induction and Plant Regeneration in Sugarcane (Saccharum spp.) for a Study of Sucrose Accumulation in Relation to Soluble Acid Invertase Expression
Trin Srivong ,Chifumi Nagai ,Dulal Borthakur,Paweena Pongdontri,Upsorn Pliansinchai,Suchirat Sakuanrungsirikul,Yun Judy Zhu ,Manit Kosittrakun,Chiang Mai Journal of Science
October 2015

FOOD 7814
สมบัติทางเคมีกายภาพและโครงสร้างโมเลกุลของแป้งกลอย (Dioscorea hispida Dennst.) และแป้งมันมือเสือ (Dioscorea esculenta (Lour.) Burkill)
สันทณีย์ ปัญจอานนท์,วิทวัส จิรนันทกูล,ดุษฎี อุตภาพ,วารสารวิจัยและพัฒนา มจธ.
เมษายน-มิถุนายน 2557

FOOD 7812
ผลของอุณหภูมิต่อการเปลี่ยนแปลงสารหอมระเหยและคุณภาพทางกายภาพ-เคมีของส้มโอตัดแต่งสดระหว่างการเก็บรักษา
อรัญญา นิพนธ์ศักดิ์,ณัฎฐา เลาหกุลจิตต์,อรพิน เกิดชูชื่น,วารสารวิจัยและพัฒนา มจธ.
กรกฎาคม-กันยายน 2557

FOOD 7811
องค์ประกอบทางเคมีและฤทธิ์การต้านอนุมูลอิสระของน้ำมันหอมระเหยขิง
วทันยา ลิมปพยอม,ภรณ์ทิพย์ ดุษฎีลาวัณย์,ณัฎฐา เลาหกุลจิตต์,เกษรา วามะศิริ,วารสารวิจัยและพัฒนา มจธ.
กรกฎาคม-กันยายน 2557

FOOD 7810
การผลิตน้ำหมักชีวภาพจากน้ำทิ้งในกระบวนการผลิตน้ำมันมะพร้าวบริสุทธิ์:อิทธิพลของชนิดน้ำตาล
ศศิธร กู้สุวรรณวิจิตร,แสงชัย เอกประทุมชัย,สุดารัตน์ ตรีเพชรกุล,วารสารวิจัยและพัฒนา มจธ.
ตุลาคม-ธันวาคม 2557

FOOD 7808
เทคโนโลยีการบรรจุและวัสดุเพื่อการเพิ่มคุณภาพอาหารแช่เยือกแข็ง
ณัฐดนัย หาญการสุจริต,วารสารเทคโนโลยีการอาหาร มหาวิทยาลัยสยาม
ตุลาคม 2557-กันยายน 2558

   หน้า : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [ 55 ] 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202   Next >>