KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 6 เรื่อง จากคำค้น Banana flour
   หน้า : [ 1 ]   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
T950302
การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารจากแป้งกล้วย/...[และคณะ]
ญาณิศา รัตอาภา
2536
IFRPD T960040
ไม่มีชื่อเรื่อง
Karuna Wongkrajang,et al
1996
KU T070204
Composition, morphological and thermal properties of green banana flour and starch/Pailumpa Nimsung, Masubon Thongngam and Onanong Naivikul
Nimsung, Pailumpa,Kasetsart University
2007
FOOD 6913
อิทธิพลของกระบวนการพรีเจลาทิไนซ์ที่มีต่อคุณสมบัติเชิงหน้าที่ของแป้งกล้วย
นพมณี คณานุรักษ์,มาศอุบล ทองงาม,การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 47 เล่มที่ 8 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Full Textx
FOOD 7645
Physica,l Chemical, Textural and Sensory Properfties of Dried Wheat Noodles Supplemented with Unripe Banana Flourted with Unripe Banana Flour
Pitiporn Ritthiruangdej,Sawitri Donchedee,Sompit Parnbankled ,Rungtiwa Wongsagonsup,Kasetsart Journal Natural Science
May-June 2011
Full Textx
FOOD 7930
Physical, Chemical, Textural and Sensory Properties of Dried Wheat Noodles Supplemented with Unripe Banana Flour
Pitiporn Ritthiruangdej , Sawitri Donchedee, Sompit Parnbankled,Rungtiwa Wongsagonsup,Kasetsart Journal Natural Science
May-June 2011
Full Textx
   หน้า : [ 1 ]   Next >>