KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 13 เรื่อง จากคำค้น Chili
   หน้า : [ 1 ]   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
T070075
Chili, but not turmeric, inhibits iron absorption in young women from an iron-fortified composite meal/Siriporn Tuntipopipat ... [et al.]
Tuntipopipat, Siriporn
2006
T070365
Processing and quality evaluation of chili jam/Anchan Choonhahirun
Choonhahirun, Anchan
2007
T070472
Antioxidant capacity and phenolic content of chilies/Wiwat Wangcharoen and Wallaya Morasuk
Wangcharoen, Wiwat
2007
FOOD 6226
Antioxidant capacity and phenolic content of some Thai culinary plants/Wiwat Wangcharoen and Wallaya Morasuk
Wangcharoen, Wiwat
2007
FOOD 6326
Classification of heat characteristics in Thai sweet chili sauce/Panat Cherdchu, Thongchai Suwonsichon and Chintana Oupadissakoon
Cherdchu, Panat,Kasetsart University
2008
FOOD 6327
Sensory characteristics of Thai sweet chili sauces and their categorization/Panat Cherdchu, Thongchai Suwonsichon and Chintana Oupadissakoon
Cherdchu, Panat,Kasetsart University
2008
Full Text
FOOD 6684
Effect of Heat Treatment on Anioxidant Properties of Tom-Kha Paste and Herbs/Spices Used in Tom-Kha Paste
Sujira Ayusuk,Worapong Usawakesmanee,Paiboon Thummaratwasik,Sunisa Siripongvutikorn,Kasetsart Journal : Natural Science
Full Textx
FOOD 6839
การทำนายปริมาณของแข็งทั้งหมดที่ละลายได้ และปริมาณกรดทั้งหมดในซอสพริก โดยเทคนิคสเปกโตรสโกปีย่านใกล้อินฟราเรด
ฐาปนี สาธร,วารุณี ธนะแพสย์,ศุมาพร เกษมสำราญ,ธงชัย สุวรรณสิชณณ์,การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 47 เล่มที่ 8 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Full Textx
FOOD 7052
มาตรฐานสินค้าเกษตร ซอสพริก/สำนักงานมาตรฐานสินค้าเกษตรและอาหารแห่งชาติ
สำนักงานมาตรฐานสินค้าเกษตรและอาหารแห่งชาติ
FOOD 7923
Quality and Color Parameters of Dried Chili and Chili powder Pretreated by Metabisul fi te Soaking with Different Times and Concentrations
Kwanhathai Chaethong,Duenchay Tunnarut,Rungnaphar Pongsawatmanit,Kasetsart Journal Natural Science
May-June 2012
Full Textx
FOOD 8021
การจัดกลุ่มผู้รับประทานเผ็ดระดับต่าง ๆ โดยใช้ระดับความเผ็ดร้อนของสารละลายแคปไซซิน
วิวรรณ ชือมาก,วรภา คงเป็นสุข,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 51 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
5-7 กุมภาพันธ์ 2556
Full Textx
FOOD 8370
Antioxidant Capacity Changes of Bird Chili (Capsicum frutescens Linn.) During Hot Air Drying
Wiwat Wangcharoen,Wallaya Morasuk,Kasetsart Journal Natural Science
January - March 2009
FOOD 8436
ผลกระทบของอุณหภูมิและระยะเวลาในกระบวนการให้ความร้อนต่อการเกิดและความคงตัวของอะคริลาไมด์ในพริกป่น
พนาวัลย์ กลึงกลางดอน,มยุรี อุรารุ่งโรจน์,วารสารกรมวิทยาศาสตร์การแพทย์
ตุลาคม - ธันวาคม 2560
Full Textx
   หน้า : [ 1 ]   Next >>