KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 6 เรื่อง จากคำค้น Curcumin
   หน้า : [ 1 ]   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
FOOD 6080
The content of active constituents of stored sliced and powdered preparations of turmeric rhizomes and zedoary (bulb and finger)rhizomes/Sanan Subhadhirasakul, Siriwan Wongvarodom and Chitchamai Ovatlarnporn
Subhadhirasakul, Sanan
2007
FOOD 6126
Inhibitory effect of curcumin on TPA (12-O-tetradecanoyl phorbol-13-acetate)- induced activation of protein kinase C isoenzyme-epsilon and c-fos protein level in human keratinocytes/Pornngarm Limtrakul, Wanida Chearwae and Sasisopin Luekumharn
Limtrakul, Pornngarm
2005
FOOD 6281
ประสิทธิภาพของเคอร์คูมินอยด์ในการยับยั้ง Staphylococcus aureus/เยาวลักษณ์ บานเพียน และ พรรนิภา ศิริเพิ่มพูล
เยาวลักษณ์ บานเพียน
2551
FOOD 6704
Antimicrobial Activity of Curcuminoids from Curcuma longa L. on Pathogenic Bacteria of Shrimp and Chicken
Ong-ard Lawhavinit,Boonsong Konkathip,Ngampong Kongkathip,Vol.44 Issue 3
May - June 2010
Full Textx
FOOD 8104
การศึกษาการผลิตไวน์ขมิ้นชัน
ทิวาพร ปานพรม,วิเชียร ลีลาวัชรมาศ,วิเชียร กีรตินิจกาล,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 52 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
4-7 กุมภาพันธ์ 2557
Full Textx
FOOD 8143
ผลของการใช้ไมโครเวฟต่อการสกัดเคอคูมินนอยด์จากขมิ้นชัน
กาญจนา ซิงห์,นิรมล อุตมอ่าง,บทคัดย่อการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 53 ของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
3-6 กุมภาพันธ์ 2558
Full Textx
   หน้า : [ 1 ]   Next >>