KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 59 เรื่อง จากคำค้น Evaluation
   หน้า : [ 1 ] 2 3 4   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
IFRPD T930030
ไม่มีชื่อเรื่อง

1986
IFRPD T930077
ไม่มีชื่อเรื่อง
Pongsri Jittanoonta,Kasetsart University
1991
T930195
ไม่มีชื่อเรื่อง
Masatoshi Manabe
1993
IFRPD T940036
แยมสับปะรดน้ำตาลต่ำ พันธุ์ปัตตาเวีย
ช่อลัดดา เที่ยงพุก
2537
T940038
Sensory quality of canned Buo-Bok juice
S Chaiwanichsiri
2534
T940260
ไม่มีชื่อเรื่อง
Sayjai Chariyaeggapab
1994
T940262
ไม่มีชื่อเรื่อง
Jirapa Pongjanta
1994
T950171
ไม่มีชื่อเรื่อง
Vu Truong Son
1995
T950309
Sensory characteristics and cooking loss of goat meat cooked by moist and dry heat
Kanok-Orn Intarapichet
1994
T960057
นมเปรี้ยวพร้อมดื่มจากถั่วเหลือง
กาญจนา นิลนนท์
2538
T960133
ไม่มีชื่อเรื่อง
Krissana Sophonphong
1994
T960134
ไม่มีชื่อเรื่อง
Krissana Sophonphong
1994
IFRPD T960271
Quality evaluation of shrimp cracker at various water activities by sensory and mechanical techniques
Warunee Varunyanond,มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
1996
IFRPD T970178
Nutritional evaluation of protein foods/Yaovadee Cuptapun and Wanpen Mesomya
Cuptapun, Yaovadee,Kasetsart University
1997
IFRPD T970179
Nutritional evaluation of protein foods in experimental animals/Wanpen Mesomya, Yaovadee Cuptapun and Duangchan Hengsawadi
Mesomya, Wanpen,Kasetsart University
1997
   หน้า : [ 1 ] 2 3 4   Next >>