KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 12 เรื่อง จากคำค้น Extruded snack
   หน้า : [ 1 ]   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
IFRPD T930069
ไม่มีชื่อเรื่อง
Pracha Boonyasirikool,Kasetsart University
1991
IFRPD T960059
การผลิตอาหารขบเคี้ยวจากถั่วเขียวโดยใช้เครื่องเอ็กซ์ทรูดเดอร์สกรูคู่
ประชา บุญญสิริกูล
2539
ifrpd T970205
/by Pham Dinh Doan; Advisor Pracha Boonyasirikool
Doan, Pham Dinh,Kasetsart University
1991
T970273
Formulation and acceptability of high protein and calcium extruded snack food from fish powder and full fat soy flour/C. Charoenphol, P. Boonyasirikool and S. Suanpan
Charoenphol, C.,Kasetsart University
c1997
IFRPD T990227
Snack food production by extrusion process (Twin screw extruder)
Pracha Boonyasirikool,Kasetsart University
1998
IFRPD T000104
การพัฒนาขนมกรอบที่มีข้าวโพดเกล็ด - ปลายข้าวเป็นองค์ประกอบหลัก ด้วยกระบวนการอัดพอง
ประชา บุญญสิริกูล
2543
IFRPD T010014
การพัฒนาขนมกรอบเพิ่มคุณค่าโภชนาการด้วยแป้งถั่วเหลือง โดยกระบวนการเอ็กซทรูชั่น/ประชา บุญญสิริกูล และ จุฬาลักษณ์ จารุนุช
ประชา บุญญสิริกูล
2543
T020013
Stability of tocopherols and retinyl palmitate in snack extrudates/K. Suknark ... [et al.]
K. Suknark
2001
KU T030301
Development of corngrit-broken rice based snack food by extrusion cooking/Pracha Boonyasirikool and Chulaluk Charunuch
Boonyasirikool, Pracha
2000
IFRPD T050471
Physical properties of direct expansion extruded snack in utilization from Thai brown rice/Chulaluck Charunuch, Pracha Boonyasirikool, and Chowladda Tiengpook
Charunuch, Chulaluck
2003
IFRPD FOOD 6072
Application of mulberry (Morus alba L.)for supplementing antioxidant activity in extruded Thai rice snack/Chulaluck Charunuch ... [et al.]
Charunuch, Chulaluck
2008
FOOD 6330
Effect of protein content and extrusion process on sensory and physical properties of extruded high-protein, glutinous rice-based snack/Supat Chaiyakul ... [et al.]
Chaiyakul, Supat,Kasetsart University
2008
Full Text
   หน้า : [ 1 ]   Next >>