ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 7 เรื่อง จากคำค้น Fat replacement | |||
หน้า : [ 1 ] Next >> | |||
Call No./Title | Author/Year | Cover | |
---|---|---|---|
T940176 ไม่มีชื่อเรื่อง | 1994 | ||
KU T960021 บทบาทของอุตสาหกรรมอาหารกับการส่งเสริมสุขภาพ | อรอนงค์ นัยวิกุล 2538 | ||
T960252 /วิสิฐ จะวะสิต...[และคณะ] | วิสิฐ จะวะสิต 2538 | ||
T000351 Evaluation of hydrolyzed oat flour as a replacement for butter and coconut cream in bakery products | G.E. Inglett 2000 | ||
T060276 การใช้น้ำมันพืชทดแทนไขมันหมูในไส้กรอกแฟรงค์เฟอร์เตอร์/วิชชุดา สังข์แก้ว | วิชชุดา สังข์แก้ว 2546 | ||
FOOD 8426 Characteristic of sausages as influenced by partial replacement of pork back-fat using pre-emulsified soybean oil stabilized by fish proteins isolate | Nopparat Cheetangdee,Agriculture and Natural Resources August 2017 | Full Textx | |
FOOD 8470 Characteristic of sausages as influenced by partial replacement of pork back-fat using pre-emulsified soybean oil stabilized by fish proteins isolate | Nopparat Cheetangdee,Agriculture and Natural Resources July 2017 | ||
หน้า : [ 1 ] Next >> |