ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 15 เรื่อง จากคำค้น Protein Isolate |
หน้า : [ 1 ] Next >> |
|
Call No./Title |
Author/Year |
Cover |
T950122 Protein fortification of Khao Kriab Waue | S Jomduang 1994 | |
IFRPD T960356 ไม่มีชื่อเรื่อง | Somchai Prabhavat 1996 | |
T970133 Protein and salt effects on Ca2+-induced cold gelation of whey protein isolate/P. Hongsprabhas and S. Barbut | Hongsprabhas, P. 1997 | |
IFRPD T990228 Preparation of mungbean starch and texture protein | Plernchai Tangkanakul,Kasetsart University 1998 | |
T000315 /K. Tanteeratarm ... [et al.] | K. Tanteeratarm,มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์,สมาคมถั่วเหลืองอเมริกัน 2543 | |
KU T060135 การเหนี่ยวนำการรวมมวลของโปรตีนคอมโพสิทระหว่างโปรตีนถั่วเหลืองไอโซเลตกับโซเดียมเคซิเนตที่ผ่านการให้ความร้อนด้วยแคลเซียมแลคเทต/นันทรัตน์ ณ นครพนม, มาศอุบล ทองงาม และปาริฉัตร หงสประภาส | นันทรัตน์ ณ นครพนม 2549 | |
KU T060160 สภาวะในการเตรียมวัตถุดิบและการสกัดโปรตีนจากกากธัญชาติจากการผลิตเบียร์/กาญจนา อินทรศิล และสุคนธ์ชื่น ศรีงาม | กาญจนา อินทรศิล 2549 | |
T060284 Physical characteristics of a composite of konjac films and soy protein isolate/กมลทิพย์ เอกธรรมสุทธิ์ และอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ | กมลทิพย์ เอกธรรมสุทธิ์ 2547 | |
T070278 ผลของชนิดและความเข้มข้นของเกลือที่มีต่อสมบัติของเจลซอยโปรตีนไอโซเลท/ธนจันทร์ มหาวนิช, ประสิทธิศักดิ์ สมบูรณ์ศักดิ์ และศุภชาญ ตั้งวิริยศิริกุล | ธนจันทร์ มหาวนิช 2550 | |
T070503 การพัฒนาและการยืดอายุการเก็บรักษากุนเชียงไก่/กมลทิพย์ นิคมรัตน์, จักรพงศ์ บุญปราบ และศุภรางค์ พิชัยรัตน์ | กมลทิพย์ นิคมรัตน์ 2549 | |
FOOD 6550 การผลิตฟิล์มจากโปรตีนถั่วเขียว/รัตนา จินดาพรรณ, จิรนาถ บุญคง และ จีรศักดิ์ แก้วเกิด | รัตนา จินดาพรรณ ... [และคนอื่นๆ],จีรศักดิ์ แก้วเกิด,จิรนาถ บุญคง,วารสารเทคโนโลยีการอาหาร มหาวิทยาลัยสยาม มิถุนายน 2547 - พฤษภาคม 2548 | Full Textx |
FOOD 7656 Effect of pH and Whey Protein Isolate Glucose Ratios on the Formation of Maillard Reaction Products as Antioxidants | Said Ajlouni,Ying Pan,Kasetsart Journal Natural Science September-October 2014 | Full Textx |
FOOD 8426 Characteristic of sausages as influenced by partial replacement of pork back-fat using pre-emulsified soybean oil stabilized by fish proteins isolate | Nopparat Cheetangdee,Agriculture and Natural Resources August 2017 | Full Textx |
FOOD 8470 Characteristic of sausages as influenced by partial replacement of pork back-fat using pre-emulsified soybean oil stabilized by fish proteins isolate | Nopparat Cheetangdee,Agriculture and Natural Resources July 2017 | |
FOOD 8474 Modifying the properties of whey protein isolate edible film by incorporating palm oil and glycerol | Vachiraya Liaotrakoon,Patcharin Raviyan,Songklanakarin Journal of Science and Technology January-February | Full Textx |
หน้า : [ 1 ] Next >> |