KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 15 เรื่อง จากคำค้น Protein Isolate
   หน้า : [ 1 ]   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
T950122
Protein fortification of Khao Kriab Waue
S Jomduang
1994
IFRPD T960356
ไม่มีชื่อเรื่อง
Somchai Prabhavat
1996
T970133
Protein and salt effects on Ca2+-induced cold gelation of whey protein isolate/P. Hongsprabhas and S. Barbut
Hongsprabhas, P.
1997
IFRPD T990228
Preparation of mungbean starch and texture protein
Plernchai Tangkanakul,Kasetsart University
1998
T000315
/K. Tanteeratarm ... [et al.]
K. Tanteeratarm,มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์,สมาคมถั่วเหลืองอเมริกัน
2543
KU T060135
การเหนี่ยวนำการรวมมวลของโปรตีนคอมโพสิทระหว่างโปรตีนถั่วเหลืองไอโซเลตกับโซเดียมเคซิเนตที่ผ่านการให้ความร้อนด้วยแคลเซียมแลคเทต/นันทรัตน์ ณ นครพนม, มาศอุบล ทองงาม และปาริฉัตร หงสประภาส
นันทรัตน์ ณ นครพนม
2549
KU T060160
สภาวะในการเตรียมวัตถุดิบและการสกัดโปรตีนจากกากธัญชาติจากการผลิตเบียร์/กาญจนา อินทรศิล และสุคนธ์ชื่น ศรีงาม
กาญจนา อินทรศิล
2549
T060284
Physical characteristics of a composite of konjac films and soy protein isolate/กมลทิพย์ เอกธรรมสุทธิ์ และอดิศักดิ์ เอกโสวรรณ
กมลทิพย์ เอกธรรมสุทธิ์
2547
T070278
ผลของชนิดและความเข้มข้นของเกลือที่มีต่อสมบัติของเจลซอยโปรตีนไอโซเลท/ธนจันทร์ มหาวนิช, ประสิทธิศักดิ์ สมบูรณ์ศักดิ์ และศุภชาญ ตั้งวิริยศิริกุล
ธนจันทร์ มหาวนิช
2550
T070503
การพัฒนาและการยืดอายุการเก็บรักษากุนเชียงไก่/กมลทิพย์ นิคมรัตน์, จักรพงศ์ บุญปราบ และศุภรางค์ พิชัยรัตน์
กมลทิพย์ นิคมรัตน์
2549
FOOD 6550
การผลิตฟิล์มจากโปรตีนถั่วเขียว/รัตนา จินดาพรรณ, จิรนาถ บุญคง และ จีรศักดิ์ แก้วเกิด
รัตนา จินดาพรรณ ... [และคนอื่นๆ],จีรศักดิ์ แก้วเกิด,จิรนาถ บุญคง,วารสารเทคโนโลยีการอาหาร มหาวิทยาลัยสยาม
มิถุนายน 2547 - พฤษภาคม 2548
Full Textx
FOOD 7656
Effect of pH and Whey Protein Isolate Glucose Ratios on the Formation of Maillard Reaction Products as Antioxidants
Said Ajlouni,Ying Pan,Kasetsart Journal Natural Science
September-October 2014
Full Textx
FOOD 8426
Characteristic of sausages as influenced by partial replacement of pork back-fat using pre-emulsified soybean oil stabilized by fish proteins isolate
Nopparat Cheetangdee,Agriculture and Natural Resources
August 2017
Full Textx
FOOD 8470
Characteristic of sausages as influenced by partial replacement of pork back-fat using pre-emulsified soybean oil stabilized by fish proteins isolate
Nopparat Cheetangdee,Agriculture and Natural Resources
July 2017
FOOD 8474
Modifying the properties of whey protein isolate edible film by incorporating palm oil and glycerol
Vachiraya Liaotrakoon,Patcharin Raviyan,Songklanakarin Journal of Science and Technology
January-February
Full Textx
   หน้า : [ 1 ]   Next >>