KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 19 เรื่อง จากคำค้น Stability
   หน้า : [ 1 ] 2   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
T970130
Utilization of rice hull ash as a support material for immobilization of Candida cylindracea Lipase/Jitawan Tantrakulsiri, Narumon Jeyashoke and Kanit Krisanangkura
Tantrakulsiri, Jitawan
1997
T050391
Characterization of fish myofibrillar protein by conjugation with alginate oligosaccharide prepared using genetic recombinant alginate lyase/Ryo Sato, Tomoo Sawabe, and Hiroki Saeki
Sato, Ryo
2005
T050406
Chemical reactions and stability of riboflavin in foods/Eunok Choe, Rongmin Huang, and David B. Min
Choe, Eunok
2005
T050410
Physicochemical properties of 2S albumins and the corresponding protein isolate from sunflower (Helianthus annuus)/Sergio Gonzalez-Perez ... [et al.]
Gonzalez-Perez, Sergio
2005
KU T060196
Effect of xanthan gum and pH on pasting properties and freeze-thaw stability of tapioca starch/Suwapat Srijunthongsiri and Rungnaphar Pongsawatmanit
Srijunthongsiri, Suwapat
2006
KU T070147
Effect of xanthan gum and pH on pasting properties and freeze-thaw stability of tapioca starch/Suwapat Srijunthongsiri and Rungnaphar Pongsawatmanit
Srijunthongsiri, Suwapat
2006
T070215
Effect of Cratoxylum formosum Dyer. extract and stripping on soybean oil stability/Pitchaon Maisuthisakul and Suphan Charuchongkolwongse
Maisuthisakul, Pitchaon,Kasetsart University
2007
FOOD 6703
Effect of Temperature on the Stability of Fruit Bromelain from Smooth Cayenne Pineapple
Rungtip Jutamongkon,Sanguansri Charoenrein,Kasetsart Journal : Natural Science
September - October 2010
Full Textx
FOOD 6852
การทำแห้งแบบพ่นฝอยและความคงตัวในระหว่างการเก็บรักษา Latobacillus plantarum KMITNB 53.4
วรรณทิชา ลาภศิริ,การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 47 เล่มที่ 8 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
FOOD 6887
ความคงตัวของแอนโทไซยานินและความสามารถในการทำลายอนุมูลอิสระในน้ำบลูเบอร์รี่และบลูเบอร์รี่เข้มข้น
วริพัสย์ อารีย์กุล,สิริพรรณ กิตตวรพัฒน์,กชรัตน์ วงศ์ณรัตน์,การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 47 เล่มที่ 8 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
FOOD 7507
Effect of Ripening Stage and Temperature on Free Fatty Acid Content of Jatropha curcas Oil During Storage
Sukuntaros Tadakittisarn,Waraporn Apiwatanapiwat,Pilanee Vaithanomsat,Phornphimom Janchai,Kasetsart Journal
Full Textx
FOOD 7511
Effect of Tapioca Starch Concentration on Quality and Freeze-Thaw Stability of Fish Sausage
Rosjarin Prabpree,Rungnaphar Pongsawatmanit,Kasetsart Journal
Full Textx
FOOD 7524
คาเทชินในชาเขียวและความคงตัวระหว่างเก็บรักษา
ธีรพงษ์ เทพกรณ์,วารสารวิทยาศาสตร์ มข.
2013
Full Textx
FOOD 7594
Effect of Heating Time on the Quality of Tapioca Starch and Xanthan Gum Mixture
Prawta Chantaro,Rungnaphar Pongsawatmanit,Kasetsart Journal Natural Science
November-December 2010
Full Textx
FOOD 7663
Microencapsulation of Litsea cubeba Essential Oil in ?-Cyclodextrin Using Paste and Co-Precipitation Methods
Pooyan Shakouri,Wunwisa Krasaaekoopt,Kasetsart Journal Natural Science
November-December 2014
Full Textx
   หน้า : [ 1 ] 2   Next >>