KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 30 เรื่อง จากคำค้น antioxidant activity
   หน้า : [ 1 ] 2   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
T990139
Antioxidant and antimutagenic properties of some edible Thai plants
Kazuhiko Nakahara
1998
T990141
Antioxidative and antimutagenic properties of some local agricultural products in Thailand
Kazuhiko Nakahara
1999
IFRPD T020081
Determination of antioxidant activity of some commonly consumed leafy vegetables in Thailand/Vipaporn Na Thalang, Gassinee Trakoontivakorn and Kazuhiko Nakahara
Na Thalang, Vipaporn
2001
KU T040378
Effect of sample preparation methods and extraction time on yield and antioxidant activity from Kradonbok (Careya sphaerica Roxb.)leaves/Pitcha-on Maisuthisakul, and Rungnaphar Pongsawatmanit
Maisuthisakul, Pitcha-on,มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
2004
T060059
ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระและการยอมรับทางประสาทสัมผัสของข้าวหอมมะลิเสริมสมุนไพร/ชนิดา หันสวาสดิ์, นันทา เป็งเนตร์, พีระศักดิ์ ฉายประสาท
ชนิดา หันสวาสดิ์
2548
T060280
Antioxidative potential and antioxidant activity determination of plant extracts/พิชญ์อร ไหมสุทธิสกุล
พิชญ์อร ไหมสุทธิสกุล
2547
KU T070206
Effect of browning reaction on total phenolic, flavonoid content and antioxidant activity in Indian Gooseberry (Phyllanthus emblica Linn.)/Atiya Ruangchakpet and Tanaboon Sajjaanantakul
Ruangchakpet, Atiya,Kasetsart University
2007
T070294
Antioxidant activity and protective effect against oxidative hemolysis of Clinacanthus nutans (Burm. f)Lindau/Patchareewan Pannangpetch ... [et al.]
Pannangpetch, Patchareewan
2007
IFRPD T070447
Antioxidant activity of Northern and Northeastern Thai foods containing indigenous vegetables/Plernchai Tangkanakul ... [et al.]
Tangkanakul, Plernchai
2006
T070489
Chemical compositions and antioxidative activities of essential oils from four Ocimum species endemic to Thailand/Supawan Bunrathep, Chanida Palanuvej, Nijsiri Ruangrungsi
Bunrathep, Supawan
2007
T070551
Inventory of indigenous plants and minor crops in Thailand based on bioactivities/Kazuhiko Nakahara ... [et al.]
Nakahara, Kazuhiko
2003
IFRPD FOOD 6072
Application of mulberry (Morus alba L.)for supplementing antioxidant activity in extruded Thai rice snack/Chulaluck Charunuch ... [et al.]
Charunuch, Chulaluck
2008
FOOD 6313
Studies on the optimum conditions for the extraction and concentration of roselle (Hibiscus sabdariffa Linn.)extract/Paramee Chumsri, Anchalee Sirichote and Arunporn Itharat
Chumsri, Paramee
2008
FOOD 6723
Antioxidant Properties of Puerarin and Genistein from White Kwao Krua Induced by Elicitors and Their Antihyperglycemic Effect on Rats
Bunruam Khitka,Kunwadee Rangsriwattanon,Yuvadee Manakasem,Sajeera Kupittayanant,Suranaree Journal of Science and Technology
January - March 2010
Full Textx
FOOD 6885
ผลของอุณหภูมิการอบแห้งและความเป็นกรดด่างต่อค่ากิจกรรมการต้านออกซิเดชันรวมในสารสกัดจากฟ้าทะลายโจร ใบฝรั่งขี้นก และหญ้าปักกิ่ง
รัชนี เจริญ,การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 47 เล่มที่ 8 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Full Text
   หน้า : [ 1 ] 2   Next >>