KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 28 เรื่อง จากคำค้น browning
   หน้า : [ 1 ] 2   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
T940067
ปัจจัยที่มีผลต่อการเกิดอาการไส้สีน้ำตาลในผลสับปะรดและวิธีป้องกัน
จักรพงษ์ พิมพ์พิมล
2536
T950361
การเกิดสีน้ำตาลของอาหารและการควบคุมป้องกัน
ประสาร สวัสดิ์ซิตัง
2538
T970250
Effect of citric acid and metabisulfite on inhibition of non enzymic browning reaction in osmotic dehydrated guava/Ladaporn Torsresakul and Prasong Siriwongwilaichat
Torsresakul, Ladaporn,Food Science and Technology Association of Thailand,Bangkok Exhibition Services (BES)Co., LTd.,Kasetsart University
1997
T990333
การผลิตอาหารว่างจากกล้วยหอม
วรรณพร ศรศิริวัฒน์,มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ
2539
T010306
ปัจจัยการผลิตกล้วยหอมผงโดยใช้เครื่องอบแห้งแบบลูกกลิ้งหมุน/นฤดี พงศ์กิจวิทูร ... [และคนอื่นๆ]
นฤดี พงศ์กิจวิทูร
2544
T020213
ผลของสารจับโลหะในการยืดอายุการเก็บน้ำมะนาว/ศิวาพร ศิวเวชช, เสาวภาคย์ วัฒนพาหุ และ ประศาสตร์ ฟูตระกูล
ศิวาพร ศิวเวชช
2545
T020246
การใช้กรดอะมิโนซีสเตอีนทดแทนสารประกอบซัลเฟอร์ ในการยืดอายุการเก็บน้ำมะนาว/ศิวาพร ศิวเวชช, เสาวภาคย์ วัฒนพาหุ และ ประศาสตร์ ฟูตระกูล
ศิวาพร ศิวเวชช
2545
T050035
Effect of polymeric films and modified atmosphere packaging on quality of fresh-cut mangoes/Sopacha Apichartvorasilp, Vanee Chonhenchob, Bruce R. Harte
Apichartvorasilp, Sopacha
2005
T050439
Possible influences of water loss and polyphenol oxidase activity on anthocyanin content and discoloration in fresh ripe strawberry (cv. Oso Grande)during storage at 1 C/M. Cecila N. Nunes ... [et al.]
Nunes, M. Cecila N.
2005
KU T060193
Effect of pineapple shell extracts on browning in fresh vegetable and fruit puree and slices/Chockchai Theerakulkait and Patcharin Saisung
Theerakulkait, Chockchai
2006
T060271
Effect of L-cysteine, potassium metabisulfite, ascorbic acid and citric acid on inhibition of enzymatic browning in longan/Nutkridta Pongsakul, Bundit Leelasart and Nuansri Rakariyatham
Pongsakul, Nutkridta
2006
T070144
Effect of pineapple shell extracts on browning in fresh vegetable and fruit puree and slices/Chockchai Theerakulkait and Patcharin Saisung
Theerakulkait, Chockchai
2006
KU T070173
Effect of rice bran extract on browning and polyphenol oxidase activity in vegetable and fruit/Chockchai Theerakulkait and Kunnikar Boonsiripiphat
Theerakulkait, Chockchai,Kasetsart University
2007
KU T070206
Effect of browning reaction on total phenolic, flavonoid content and antioxidant activity in Indian Gooseberry (Phyllanthus emblica Linn.)/Atiya Ruangchakpet and Tanaboon Sajjaanantakul
Ruangchakpet, Atiya,Kasetsart University
2007
FOOD 6254
ผลของปริมาณไขมันและความร้อนระดับสเตอริไลส์ต่อคุณภาพสีของน้ำกะทิ/สุดารัตน์ พุทธฤกษ์มงคล ... [และคนอื่นๆ]
สุดารัตน์ พุทธฤกษ์มงคล
2551
   หน้า : [ 1 ] 2   Next >>