ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 8 เรื่อง จากคำค้น descriptive analysis |
หน้า : [ 1 ] Next >> |
|
Call No./Title |
Author/Year |
Cover |
T040123 Flavoring agent from Salacca/Walla Tungrugsasut ... [et al.] | Tungrugsasut, Walla 2004 | |
T070460 Sensory properties of Thai fish sauces and their categorization/Pitiporn Ritthiruangdej and Thongchai Suwonsichon | Ritthiruangdej, Pitiporn 2006 | |
FOOD 6327 Sensory characteristics of Thai sweet chili sauces and their categorization/Panat Cherdchu, Thongchai Suwonsichon and Chintana Oupadissakoon | Cherdchu, Panat,Kasetsart University 2008 | Full Text |
FOOD 6330 Effect of protein content and extrusion process on sensory and physical properties of extruded high-protein, glutinous rice-based snack/Supat Chaiyakul ... [et al.] | Chaiyakul, Supat,Kasetsart University 2008 | Full Text |
FOOD 6707 Preference Mapping of Thai Consumers for Commercial Green Tea with Roasted Brpwn Rice | Varaporn Vittayaporn,Hatchairat Rimkeeree,Penkwan Chompreeda,Vichai Harurhairhanasan,Kasetsart Journal : Natural Science July - August 2010 |
|
FOOD 7655 Sensory Characterization of Instant Tom Yum Soup | Kamolnate Kitsawad,Nasara Tuntisripreecha,King Mongkut's University of Technology North Bangkok International Journal of Applied Science and Technology April-June 2016 |
|
FOOD 7968 ลักษณะทางประสาทสัมผัสและการจัดกลุ่มของผลิตภัณฑ์สับปะรดกวนจากสับปะรด 2 สายพันธ์ุ | วิจิรัชย์ คำชุม,จินตนา อุปดิสสกุล,ธงชัย สุวรรณสิชณน์,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 48 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ 3-5 กุมภาพันธ์ 2553 |
|
FOOD 8051 ลักษณะทางประสาทสัมผัสด้านกลิ่นของข้าวผัด | ปิยะลักษณ์ หงษา,สิรี ชัยเสรี,สุนทรี สุวรรณสิชณน์,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 51 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ 5-7 กุมภาพันธ์ 2556 |
|
หน้า : [ 1 ] Next >> |