KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 8 เรื่อง จากคำค้น descriptive analysis
   หน้า : [ 1 ]   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
T040123
Flavoring agent from Salacca/Walla Tungrugsasut ... [et al.]
Tungrugsasut, Walla
2004
T070460
Sensory properties of Thai fish sauces and their categorization/Pitiporn Ritthiruangdej and Thongchai Suwonsichon
Ritthiruangdej, Pitiporn
2006
FOOD 6327
Sensory characteristics of Thai sweet chili sauces and their categorization/Panat Cherdchu, Thongchai Suwonsichon and Chintana Oupadissakoon
Cherdchu, Panat,Kasetsart University
2008
Full Text
FOOD 6330
Effect of protein content and extrusion process on sensory and physical properties of extruded high-protein, glutinous rice-based snack/Supat Chaiyakul ... [et al.]
Chaiyakul, Supat,Kasetsart University
2008
Full Text
FOOD 6707
Preference Mapping of Thai Consumers for Commercial Green Tea with Roasted Brpwn Rice
Varaporn Vittayaporn,Hatchairat Rimkeeree,Penkwan Chompreeda,Vichai Harurhairhanasan,Kasetsart Journal : Natural Science
July - August 2010

FOOD 7655
Sensory Characterization of Instant Tom Yum Soup
Kamolnate Kitsawad,Nasara Tuntisripreecha,King Mongkut's University of Technology North Bangkok International Journal of Applied Science and Technology
April-June 2016

FOOD 7968
ลักษณะทางประสาทสัมผัสและการจัดกลุ่มของผลิตภัณฑ์สับปะรดกวนจากสับปะรด 2 สายพันธ์ุ
วิจิรัชย์ คำชุม,จินตนา อุปดิสสกุล,ธงชัย สุวรรณสิชณน์,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 48 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
3-5 กุมภาพันธ์ 2553

FOOD 8051
ลักษณะทางประสาทสัมผัสด้านกลิ่นของข้าวผัด
ปิยะลักษณ์ หงษา,สิรี ชัยเสรี,สุนทรี สุวรรณสิชณน์,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 51 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
5-7 กุมภาพันธ์ 2556

   หน้า : [ 1 ]   Next >>