KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 22 เรื่อง จากคำค้น enzymatic
   หน้า : [ 1 ] 2   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
T980321
Hydrolysis of wheat straw hemicellulose/Sarote Sirisansaneeyakul, Manfred Rizzi
Sirisansaneeyakul, Sarote
1998
T990484
การย่อยสลายน้ำนึ่งปลาทูน่าด้วยเอนไซม์เพื่อผลิตซอสปรุงรส
อัญชลี สาระโบก
2542
T000218
Proteolytic degradation of tropical Tilapia surimi/J. Yongsawatdigul ... [et al.]
J. Yongsawatdigul
2000
T050110
Reducing sugar production from cassava pulp using enzymes and ultra-filtration I: enzymatic hydrolyzation/Sunee Chotineeranat ... [et al.]
Chotineeranat, Sunee
2004
KU T060184
สภาวะที่เหมาะสมในการแยกน้ำมันจากเมล็ดทานตะวันโดยกระบวนการใช้น้ำร่วมกับเอนไซม์/เปรมใจ สกุลกิจไพบูลย์ และสุคนธ์ชื่น ศรีงาม
เปรมใจ สกุลกิจไพบูลย์
2549
KU T060193
Effect of pineapple shell extracts on browning in fresh vegetable and fruit puree and slices/Chockchai Theerakulkait and Patcharin Saisung
Theerakulkait, Chockchai
2006
T060271
Effect of L-cysteine, potassium metabisulfite, ascorbic acid and citric acid on inhibition of enzymatic browning in longan/Nutkridta Pongsakul, Bundit Leelasart and Nuansri Rakariyatham
Pongsakul, Nutkridta
2006
T070144
Effect of pineapple shell extracts on browning in fresh vegetable and fruit puree and slices/Chockchai Theerakulkait and Patcharin Saisung
Theerakulkait, Chockchai
2006
KU T070173
Effect of rice bran extract on browning and polyphenol oxidase activity in vegetable and fruit/Chockchai Theerakulkait and Kunnikar Boonsiripiphat
Theerakulkait, Chockchai,Kasetsart University
2007
T070540
Optimization of pectinase enzyme liquefaction of banana 'Gros Michel' for banana syrup production/Sukuntaros Tadakittisarn ... [et al.]
Tadakittisarn, Sukuntaros
2007
FOOD 6254
ผลของปริมาณไขมันและความร้อนระดับสเตอริไลส์ต่อคุณภาพสีของน้ำกะทิ/สุดารัตน์ พุทธฤกษ์มงคล ... [และคนอื่นๆ]
สุดารัตน์ พุทธฤกษ์มงคล
2551
FOOD 6347
Effect of pineapple juice, pineapple shell extract and rice bran extract on browning in banana [Musa (AAA group)'Gros Michel']slices and puree/Chockchai Theerakulkait and Sukhontha Sukhonthara
Theerakulkait, Chockchai,Kasetsart University
2008
Full Text
FOOD 6954
Effect of Commercially Defated Rice Bran Extract on Browning of Vegetable and Fruit Puree
Sukhontha Sukhonthara,Chockchai Theerakulkait,Kasetsart Journal : Natural Science
July - August 2011
Full Textx
FOOD 7220
Effect of Rice Bran Protein Extract on Enzymatic Browning Inhibition in Vegetable and Fruit puree
Supatcha Kubglomsong,Chockchai Theerakulkait,Kasersart Journal (์Natural Science)
March - April 2014
Full Textx
FOOD 7658
Pigmented Rice Hull Extracts: Extraction of Phenolic Compounds and Their Antioxidant Activity in Oil-in-Water Emulsion
Nopparat Cheetangdee,Kasetsart Journal Natural Science
September-October 2014
   หน้า : [ 1 ] 2   Next >>