KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 21 เรื่อง จากคำค้น frying
   หน้า : [ 1 ] 2   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
IFRPD T950314
ไม่มีชื่อเรื่อง
Sunchai Klinpigool,Chit Limvorapun,Veerasak Anumbutr
1993
KU T040342
การปรับปรุงกรรมวิธีการทอดและอายุการเก็บรักษาของปลาสลิดเค็มทอดกรอบ/วารุณี สุวรรณจงสถิต ... [และคนอื่นๆ]
วารุณี สุวรรณจงสถิต,มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
2547
KU T050279
Frying process improvement and shelf life studies of fried boneless salted Sepat-Siam/Warunee Suwanchongsatit ... [et al.]
Suwanchongsatit, Warunee
2004
KU T050290
The effects of edible coating ingredient as a barrier to moisture and fat of fried breaded potato/Worapong Usawakesmanee ... [et al.]
Usawakesmanee, Worapong
2005
KU T070208
Optimization of vacuum frying condition for shallot/Nantawan Therdthai ... [et al.]
Therdthai, Nantawan,Kasetsart University
2007
FOOD 6177
Simulation of the heat and mass transfer processes during the vacuum frying of potato chips/Ram Yamsaengsung, Charnchai Rungsee and Kulchanat Prasertsit
Yamsaengsung, Ram
2008
FOOD 6303
Effect of edible coating ingredients incorporated into predusting mix on moisture content, fat content and consumer acceptability of fried breaded product/Worapong Usawakesmanee ... [et al.]
Usawakesmanee, Worapong
2008
FOOD 6683
Changes in Characteristics of Palm Oil During Vacuum and Atmospheric Frying Conditions of Sweet Potato
Chatlada Kusucharid,Porjai Thamakorn,Anuvat Jangchud,Kasetsart Journal : Natural Science
Full Textx
FOOD 6686
Mathematical Modeling of Frying Oil Temperature During the Deep-Fat Frying Process
Watid Cheevasathianchaiporn,Chairath Tangduangdee,Kasetsart Journal : Natural Science
Full Textx
FOOD 6864
การศีกษากระบวนการผลิตกล้วยน้ำว้าทอดกรอบ
วรพรรณ บัญชาจารุรัตน์,การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 47 เล่มที่ 8 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Full Textx
FOOD 6953
Aroma Compounds of Flash-Fried Rice
Tunyatorn Piyachaiseth,Siree Chaisert,Wannee Jirapakkul,Kasetsart Journal : Natural Science
July - August 2011
Full Textx
FOOD 7000
การดูดซับน้ำมันในกระบวนการทอดแบบน้ำมันท่วม
สิริมา ชินสาร,วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา
กรกฎาคม - ธันวาคม 2552
Full Textx
FOOD 7343
Shrimp Cassava Cracker Puffed by Microwave Technique: Effect of Moisture and Oil Content on Some Physical Characteristics
Thao Thanh Nguyen,Tuan Quoc Le,Sirichai Songsermpong,Kasersart Journal (Natural Science)
Full Textx
FOOD 7350
Cytotoxicity of Used Frying Oil Recovered by Different Adsorbents
Chutapa Somnuk,Chanin Tirawattanawanich,Bhundit Innawong,Kasersart Journal (Natural Science)
November - December 2013
Full Textx
FOOD 7944
การศึกษาคุณลักษณะของมันฝรั่งแผ่นที่ได้จากการทอดแบบน้ำมันท่วม การทอดภายใต้สภาวะสุญญกาศ และการอบแห้งด้วยไมโครเวฟภายใต้สภาวะสุญญากาศ
นันทวัน เทอดไทย,สิรัญญา สุภัททธรรม,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 48 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
3-5 กุมภาพันธ์ 2553
Full Textx
   หน้า : [ 1 ] 2   Next >>