ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 21 เรื่อง จากคำค้น frying |
หน้า : [ 1 ] 2 Next >> |
|
Call No./Title |
Author/Year |
Cover |
IFRPD T950314 ไม่มีชื่อเรื่อง | Sunchai Klinpigool,Chit Limvorapun,Veerasak Anumbutr 1993 | |
KU T040342 การปรับปรุงกรรมวิธีการทอดและอายุการเก็บรักษาของปลาสลิดเค็มทอดกรอบ/วารุณี สุวรรณจงสถิต ... [และคนอื่นๆ] | วารุณี สุวรรณจงสถิต,มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ 2547 | |
KU T050279 Frying process improvement and shelf life studies of fried boneless salted Sepat-Siam/Warunee Suwanchongsatit ... [et al.] | Suwanchongsatit, Warunee 2004 | |
KU T050290 The effects of edible coating ingredient as a barrier to moisture and fat of fried breaded potato/Worapong Usawakesmanee ... [et al.] | Usawakesmanee, Worapong 2005 | |
KU T070208 Optimization of vacuum frying condition for shallot/Nantawan Therdthai ... [et al.] | Therdthai, Nantawan,Kasetsart University 2007 | |
FOOD 6177 Simulation of the heat and mass transfer processes during the vacuum frying of potato chips/Ram Yamsaengsung, Charnchai Rungsee and Kulchanat Prasertsit | Yamsaengsung, Ram 2008 | |
FOOD 6303 Effect of edible coating ingredients incorporated into predusting mix on moisture content, fat content and consumer acceptability of fried breaded product/Worapong Usawakesmanee ... [et al.] | Usawakesmanee, Worapong 2008 | |
FOOD 6683 Changes in Characteristics of Palm Oil During Vacuum and Atmospheric Frying Conditions of Sweet Potato | Chatlada Kusucharid,Porjai Thamakorn,Anuvat Jangchud,Kasetsart Journal : Natural Science
| Full Textx |
FOOD 6686 Mathematical Modeling of Frying Oil Temperature During the Deep-Fat Frying Process | Watid Cheevasathianchaiporn,Chairath Tangduangdee,Kasetsart Journal : Natural Science
| Full Textx |
FOOD 6864 การศีกษากระบวนการผลิตกล้วยน้ำว้าทอดกรอบ | วรพรรณ บัญชาจารุรัตน์,การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 47 เล่มที่ 8 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
| Full Textx |
FOOD 6953 Aroma Compounds of Flash-Fried Rice | Tunyatorn Piyachaiseth,Siree Chaisert,Wannee Jirapakkul,Kasetsart Journal : Natural Science July - August 2011 | Full Textx |
FOOD 7000 การดูดซับน้ำมันในกระบวนการทอดแบบน้ำมันท่วม | สิริมา ชินสาร,วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา กรกฎาคม - ธันวาคม 2552 | Full Textx |
FOOD 7343 Shrimp Cassava Cracker Puffed by Microwave Technique: Effect of Moisture and Oil Content on Some Physical Characteristics | Thao Thanh Nguyen,Tuan Quoc Le,Sirichai Songsermpong,Kasersart Journal (Natural Science)
| Full Textx |
FOOD 7350 Cytotoxicity of Used Frying Oil Recovered by Different Adsorbents | Chutapa Somnuk,Chanin Tirawattanawanich,Bhundit Innawong,Kasersart Journal (Natural Science) November - December 2013 | Full Textx |
FOOD 7944 การศึกษาคุณลักษณะของมันฝรั่งแผ่นที่ได้จากการทอดแบบน้ำมันท่วม การทอดภายใต้สภาวะสุญญกาศ และการอบแห้งด้วยไมโครเวฟภายใต้สภาวะสุญญากาศ | นันทวัน เทอดไทย,สิรัญญา สุภัททธรรม,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 48 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ 3-5 กุมภาพันธ์ 2553 | Full Textx |
หน้า : [ 1 ] 2 Next >> |