KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 15 เรื่อง จากคำค้น modified atmosphere
   หน้า : [ 1 ]   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
T980172
ผลของสภาพบรรยากาศดัดแปลงที่มีต่อคุณภาพและการเกิดความเสียหายเนื่องจากอุณหภูมิต่ำของผลมะม่วงพันธุ์น้ำดอกไม้/มาโนชญ์ กูลพฤกษี, สายชล เกตุษา และสุรนันต์ สุภัทรพันธ์
มาโนชญ์ กูลพฤกษี
2536
KU T070160
Development of holy basil storage using low temperatures and modified atmosphere packaging/Tosapol Niamthong, Sukasem Sittipod and Vanee Chonhenchob
Niamthong, Tosapol,Kasetsart University
2007
T070469
Shelf-life extension of refrigerated soft shell mud crab (Scylla serrata Forskal)by ozone water and storage under air and modified atmosphere packaging/Nathapol Phapinyo ... [et al.]
Phapinyo, Nathapol
2007
FOOD 6307
Effect of minimal processing on the respiration rate and quality of rambutan cv. 'Rong-Rien'/Anchalee Sirichote ... [et al.]
Sirichote, Anchalee
2008
FOOD 6357
Shelf-life extension of precooked chicken fillets by modified atmosphere packaging/Punchira Vongsawasdi ... [et al.]
Vongsawasdi, Punchira,Kasetsart University
2008
FOOD 6680
Effect of High Gas Permeable Materials on Quality and Shelf Life of Rambutan cv. Rong Rian
Piyarat Pongsai,Vanee Chonhenchob,Asiri Fuongfuchat,Sasitorn Tongchitpakdee,Kasetsart Journal : Natural Science
Full Textx
FOOD 6912
ผลของวัสดุที่ยอมให้แก๊สซึมผ่านได้สูงต่อคุณภาพและอายุการเก็บรักษาเงาะพันธุ์โรงเรียน
ปิยรัตน์ ผ่องใส,วาณี ชนเห็นชอบ,อศิรา เฟื่องฟูชาติ,ศศิธร ตรงจิตภักดี,การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 47 เล่มที่ 8 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Full Textx
FOOD 7287
คุณภาพและอายุการเก็บรักษาของผลลำไยสดบรรจุภายใต้สภาวะบรรยากาศดัดแปลง
ปณธร จันทนพ,วิชัย ดำรงโภคภัณฑ์,ชาริณี วิโนทพรรษ์,วรรณี ฉินศิริกุล,เบญจวรรณ ธรรมธนารักษ์,วารสารวิชาการพระจอมเกล้าพระนครเหนือ
กันยายน - ธันวาคม 2557
Full Textx
FOOD 7291
ผลของการบรรจุแบบปรับสภาพบรรยากาศต่อคุณภาพทางกายภาพ และจุลชีววิทยาของหอยนางรมสดแกะเปลือก
สวามินี ธีระวุฒิ,โสภาวดี เมืองฮาม ,รัตนาภรณ์ พิมพ์แน่น,วารสารวิทยาศาสตร์ มข.
กรกฎาคม - กันยายน 2557
Full Textx
FOOD 7572
Extending the shelf-life of refrigerated green mussel (Perna viridis) under modified atmosphere packaging
Payap Masniyom,Ommee Benjarna,Jaruwan Maneesri,Songklanakarin Journal of Science and Technology
March - April 2011
Full Textx
FOOD 7573
Deterioration and shelf-life extension of fish and fishery products by modified atmosphere packaging
Payap Masniyom,Songklanakarin Journal of Science and Technology
March - April 2011
Full Textx
FOOD 7647
Effect f Modified Atmosphere Packaging on Qualities and Shelf Life of Precooked Baby Clam (Paphia undulata)
Punchira Vongsawasdi,Chonisa Changyoung,Juthamas Khueankhancharoen,Montira Nopharatana,Kasetsart Journal Natural Science
May-June 2011
Full Textx
FOOD 7932
Effect of Modified Atmosphere Packaging on Qualities and Shelf Life of Precooked Baby Clam ( Paphia undulata
Punchira Vongsawasdi,Chonisa Changyoug ,Montira Nopharatana ,Juthamas Khueankhancharoen,Kasetsart Journal Natural Science
May-June 2011
Full Textx
FOOD 8050
ผลของน้ำมันหอมระเหยกะเพราในการยืดอายุการเก็บรักษากุ้งแช่เย็นเก็บรักษาภายใต้สภาวะบรรยากาศดัดแปร
นาฎกาญจน์ ชิณศรี,มณฑิรา นพรัตน์,พัชรา มณีสินธ์ุ,พรรณจิรา วงศ์สวัสดิ์,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 51 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
5-7 กุมภาพันธ์ 2556
Full Textx
FOOD 8421
Effect of modified atmosphere packaging with varied gas combinations and treatment on the quality of minimally-processed litchi fruits
Putkrong Phanumong,Nithiya Rattanapanone,Jurmkwan Sangsuwan,Songklanakarin Journal of Science and Technology
พฤศจิกายน - ธันวาคม 2560
Full Textx
   หน้า : [ 1 ]   Next >>