KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 6 เรื่อง จากคำค้น moisture content
   หน้า : [ 1 ]   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
KU T050290
The effects of edible coating ingredient as a barrier to moisture and fat of fried breaded potato/Worapong Usawakesmanee ... [et al.]
Usawakesmanee, Worapong
2005
FOOD 6303
Effect of edible coating ingredients incorporated into predusting mix on moisture content, fat content and consumer acceptability of fried breaded product/Worapong Usawakesmanee ... [et al.]
Usawakesmanee, Worapong
2008
FOOD 6797
ผลของการลวกผลมะนาวและการใช้เรซินสังเคราะห์ที่มีต่อปริมาณลิโมนินและกรดแอสคอร์บิกในน้ำมะนาว
เจริญรัตน์ เจริญกิจ,อนุวัตร แจ้งชัด,กมลวรรณ แจ้งชัด,การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 49 เล่มที่ 7 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Full Textx
FOOD 6799
ผลของไฮโดรคอลลอยด์และความชื้นของส่วนผสมต่อคุณภาพของอาหารเช้าชนิดแผ่นจากข้าวกล้องงอก
ณัฐธิดา มหาชัยราชัน,กมลวรรณ แจ้งชัด,อนุวัตร แจ้งชัด,การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 49 เล่มที่ 7 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Full Textx
FOOD 7343
Shrimp Cassava Cracker Puffed by Microwave Technique: Effect of Moisture and Oil Content on Some Physical Characteristics
Thao Thanh Nguyen,Tuan Quoc Le,Sirichai Songsermpong,Kasersart Journal (Natural Science)
Full Textx
FOOD 7365
EVALUATION OF DRYING AND MOISTURE SORPTION CHARACTERISTICS MODELS FOR SHIITAKE MUSHROOM (Lentinussquarrosulus Mont.) AND GREY OYSTER MUSHROOM (Pleurotussajor-caju (Fr.) Singer)
Wasan Duangkhamchan,Lamul Wiset,Nattapol Poomsa-ad,Suranaree Journal of Science and Technology
Full Textx
   หน้า : [ 1 ]   Next >>