ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 6 เรื่อง จากคำค้น moisture content |
หน้า : [ 1 ] Next >> |
|
Call No./Title |
Author/Year |
Cover |
KU T050290 The effects of edible coating ingredient as a barrier to moisture and fat of fried breaded potato/Worapong Usawakesmanee ... [et al.] | Usawakesmanee, Worapong 2005 | |
FOOD 6303 Effect of edible coating ingredients incorporated into predusting mix on moisture content, fat content and consumer acceptability of fried breaded product/Worapong Usawakesmanee ... [et al.] | Usawakesmanee, Worapong 2008 | |
FOOD 6797 ผลของการลวกผลมะนาวและการใช้เรซินสังเคราะห์ที่มีต่อปริมาณลิโมนินและกรดแอสคอร์บิกในน้ำมะนาว | เจริญรัตน์ เจริญกิจ,อนุวัตร แจ้งชัด,กมลวรรณ แจ้งชัด,การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 49 เล่มที่ 7 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
| Full Textx |
FOOD 6799 ผลของไฮโดรคอลลอยด์และความชื้นของส่วนผสมต่อคุณภาพของอาหารเช้าชนิดแผ่นจากข้าวกล้องงอก | ณัฐธิดา มหาชัยราชัน,กมลวรรณ แจ้งชัด,อนุวัตร แจ้งชัด,การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 49 เล่มที่ 7 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
| Full Textx |
FOOD 7343 Shrimp Cassava Cracker Puffed by Microwave Technique: Effect of Moisture and Oil Content on Some Physical Characteristics | Thao Thanh Nguyen,Tuan Quoc Le,Sirichai Songsermpong,Kasersart Journal (Natural Science)
| Full Textx |
FOOD 7365 EVALUATION OF DRYING AND MOISTURE SORPTION CHARACTERISTICS MODELS FOR SHIITAKE MUSHROOM (Lentinussquarrosulus Mont.) AND GREY OYSTER MUSHROOM (Pleurotussajor-caju (Fr.) Singer) | Wasan Duangkhamchan,Lamul Wiset,Nattapol Poomsa-ad,Suranaree Journal of Science and Technology
| Full Textx |
หน้า : [ 1 ] Next >> |