KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 11 เรื่อง จากคำค้น optimization
   หน้า : [ 1 ]   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
T050324
แบบหุ่นจำลองและสูตรอาหารที่เหมาะสม/สุจินดา ศรีวัฒนะ
สุจินดา ศรีวัฒนะ
2548
T070540
Optimization of pectinase enzyme liquefaction of banana 'Gros Michel' for banana syrup production/Sukuntaros Tadakittisarn ... [et al.]
Tadakittisarn, Sukuntaros
2007
FOOD 6776
การพัฒนาผลิตภัณฑ์น้ำส้มผงเสริมสารสกัดจากกากองุ่นแดง
ฐาปกรณ์ บุญชู,นิรมล อุตมอ่าง,การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 49 เล่มที่ 7 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Full Textx
FOOD 6934
Time-Cost Trade-Off Scheduling Under Construction Labor Resource Constraints
Vacharapoom Benjaoran,Numpheungk Sae-Tae,Suranaree Journal of Science and Technology
January - March 2011
Full Textx
FOOD 7321
NOVEL MULTIPLEX PCR TO SPECIFICALLY DETECT BACTERIAL FOODBORNE PATHOGENS
Chanida Kupradit,Mariena Ketudat-Cairns,Sureelak Rodtong,Suranaree Journal of Science and Technology
January - March 2013
Full Textx
FOOD 7512
Optimization of Jackfruit Sauce Formulations Using Response Surface Methodology
Pitiporn Ritthiruangdej,Wannisa Srikamnoy,Thanut Amatayakul,Kasetsart Journal
FOOD 7747
Kinetic Analysis of Xylose Production from Palm Pressed Fiber by Sulfuric Acid
Wiboon Riansa-ngawong,Poonsuk Prasertsan,Maneewan Suwansaard,King Mongkut's University of Technology North Bangkok International Journal of Applied Science and Technology
January-March 2015
Full Textx
FOOD 7818
Medium Optimization for ?-Galactosidase Production by a Thermotolerant Yeast
Sirinda Am-aiam,Chartchai Khanongnuch,Chiang Mai Journal of Science
October 2015
Full Textx
FOOD 7820
Analysis of Chitin, Chitosan, and Optimization for Carotenoids Extraction Yield with Rice Bran Oil from Thai Fairy Shrimp
Tanyarat Poothawan, Khomsorn Lomthaisong,Chiang Mai Journal of Science
October 2015
Full Textx
FOOD 7829
Optimization of Solid-state Fermentation for Fruiting Body Growth and Cordycepin Production by Cordyceps militaris
Ting-chi Wen,Chao Kang,Ji-chuan Kang,Guang-rong Li , Kevin D. Hyde,Chiang Mai Journal of Science
September 2014
Full Textx
FOOD 8132
ผลของระยะเวลาการเก็บเกี่ยวผลมะเฟืองต่อคุณภาพของการแปรรูปผลไม้แช่อิ่มอบแห้ง
ชื่นจิต พงษ์พูล,ณิชา กาวิละ,เบญจพร รอดอาวุธ,พรพรรณ จิอู้,บทคัดย่อการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 53 ของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
3-6 กุมภาพันธ์ 2558
Full Textx
   หน้า : [ 1 ]   Next >>