KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 17 เรื่อง จากคำค้น phenolic compound
   หน้า : [ 1 ] 2   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
T930162
การเกิดตะกอนความขุ่นในเบียร์
ประพันธ์ ปิ่นศิโรดม
2535
T030009
บทบาทของสารประกอบฟีนอลต่อสุขภาพ/วิวัฒน์ หวังเจริญ
วิวัฒน์ หวังเจริญ
2545
T050435
Comparison of antimutagenic activity of phenolic compounds in newly harvested and stored common beans Phaseolus vulgaris against aflatoxin B1/Xochitl Aparicio-Fernandez, Lourdes Manzo-Bonilla, and Guadalupe Flavia Loarca-Pina
Aparicio-Fernandez, Xochitl
2005
T060277
ผลของเวลาที่มีต่อการสกัดสารประกอบฟีนอลิกในใบติ้ว (Cratoxylum formosum Dyer.)ใบกระโดนบก (Careya sphaerica Roxb.)และใบผักหวานบ้าน (Sauropus andrugynus Merr.)/พิชญ์อร ไหมสุทธิสกุล
พิชญ์อร ไหมสุทธิสกุล
2546
T060280
Antioxidative potential and antioxidant activity determination of plant extracts/พิชญ์อร ไหมสุทธิสกุล
พิชญ์อร ไหมสุทธิสกุล
2547
T060293
Recent advances in analysis of plant phenolics considering maximum ultra-violet absorption/พิชญ์อร ไหมสุทธิสกุล
พิชญ์อร ไหมสุทธิสกุล
2548
T060325
The relationship between polyphenol oxidase, phenolic compounds and electrolyte leakage during chilling injury of longan fruit/Somkit Jaitrong, Nithiya Rattanapanone and Danai Boonyakiat
Jaitrong, Somkit
2006
T060419
Use of plant phenolic compounds as antioxidants/Pitchaon Maisuthisakul
Maisuthisakul, Pitchaon
2006
T060443
การต้านปฏิกิริยาออกซิเดชันของสารประกอบฟีนอลและกิจกรรมของเอนไซม์พอลีฟีนอลออกซิเดสของผลมะเขือ 16 สายพันธุ์หลังการเก็บเกี่ยว/อุษาวดี ชนสุต และนิธิยา รัตนาปนนท์
อุษาวดี ชนสุต
2549
T070377
การต้านอนุมูลอิสระจากสารสกัดในใบหม่อน/ศิริจรรยา เขาประเสริฐ ... [และคนอื่นๆ]
ศิริจรรยา เขาประเสริฐ
2549-2550
IFRPD FOOD 6072
Application of mulberry (Morus alba L.)for supplementing antioxidant activity in extruded Thai rice snack/Chulaluck Charunuch ... [et al.]
Charunuch, Chulaluck
2008
FOOD 7349
Ultrasound-Assisted Extraction of Phenolic Compounds From Brown Rice and Their Antioxidant Activities
Supasit Chooklin,Kasersart Journal (Natural Science)
November - December 2013
Full Textx
FOOD 7658
Pigmented Rice Hull Extracts: Extraction of Phenolic Compounds and Their Antioxidant Activity in Oil-in-Water Emulsion
Nopparat Cheetangdee,Kasetsart Journal Natural Science
September-October 2014
FOOD 7926
Influence of Heat Treatment on Antioxidant Capacityand Color of Thai Red Curry Paste
Sudathip Inchuen, Kanita Tungkananuruk ,Woatthichai Narkrugsa, Pimpen Pornchaloempong ,Kasetsart Journal Natural Science
January-February 2011
Full Textx
FOOD 8026
การใช้อัลตราซาวด์เสริมในการสกัดสารประกอบฟีนอลิกจากข้าวกล้องสังข์หยดพัทลุง
สุภาษิต ชูกลิ่น,กุลนิษฐ์ มานะจิตร,สุชิตา กลับดี,ฌานิกา แซ่แง่ ชูกลิ่น,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 51 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
5-7 กุมภาพันธ์ 2556
Full Textx
   หน้า : [ 1 ] 2   Next >>