KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 9 เรื่อง จากคำค้น polyphenol oxidase
   หน้า : [ 1 ]   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
T050397
Effect of organic farming practices on the level of latent polyphenol oxidase in grapes/Estrella Nunez-Delicado ... [et al.]
Nunez-Delicado, Estrella
2005
KU T060193
Effect of pineapple shell extracts on browning in fresh vegetable and fruit puree and slices/Chockchai Theerakulkait and Patcharin Saisung
Theerakulkait, Chockchai
2006
T060271
Effect of L-cysteine, potassium metabisulfite, ascorbic acid and citric acid on inhibition of enzymatic browning in longan/Nutkridta Pongsakul, Bundit Leelasart and Nuansri Rakariyatham
Pongsakul, Nutkridta
2006
T060325
The relationship between polyphenol oxidase, phenolic compounds and electrolyte leakage during chilling injury of longan fruit/Somkit Jaitrong, Nithiya Rattanapanone and Danai Boonyakiat
Jaitrong, Somkit
2006
T060443
การต้านปฏิกิริยาออกซิเดชันของสารประกอบฟีนอลและกิจกรรมของเอนไซม์พอลีฟีนอลออกซิเดสของผลมะเขือ 16 สายพันธุ์หลังการเก็บเกี่ยว/อุษาวดี ชนสุต และนิธิยา รัตนาปนนท์
อุษาวดี ชนสุต
2549
T070144
Effect of pineapple shell extracts on browning in fresh vegetable and fruit puree and slices/Chockchai Theerakulkait and Patcharin Saisung
Theerakulkait, Chockchai
2006
KU T070173
Effect of rice bran extract on browning and polyphenol oxidase activity in vegetable and fruit/Chockchai Theerakulkait and Kunnikar Boonsiripiphat
Theerakulkait, Chockchai,Kasetsart University
2007
FOOD 6812
ผลของการลวกต่อกิจกรรมของเอนไซม์พอลิฟีนอลออกซิเดสในมังคุด และผลของสารละลายซูโครสร่วมกับกรดซิตริกในการถ่ายโอนมวลสารระหว่างการออสโมซิส
วรรณารัตน์ ลีสุขสวัสดิ์,นันทวัน เทอดไทย,อนุวัตร แจ้งชัด,การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 49 เล่มที่ 7 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Full Textx
FOOD 7253
การป้องกันการเกิดสีน้ำตาลของผลิตภัณฑ์เนื้อกล้วยหอมตีป่นพาสเจอร์ไรซ์
สมฤดี ไทพาณิชย์,ปราณี อ่านเปรื่อง,วารสารเทคโนโลยีการอาหาร มหาวิทยาลัยสยาม
มิถุนายน 2556 - พฤษภาคม 2557
Full Textx
   หน้า : [ 1 ]   Next >>