KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 11 เรื่อง จากคำค้น response surface methodology
   หน้า : [ 1 ]   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
FOOD 6360
Instant dried pork prepared by combined drying process/Pattra Laopoolkit and Prisana Suwannaporn
Laopoolkit, Pattra,Kasetsart University
2008
FOOD 6362
Effect of process conditions on physical and physicochemical properties of instant jasmine rice/Waraporn Prasert and Prisana Suwannaporn
Prasert, Waraporn,Kasetsart University
2008
FOOD 6378
Optimization of pectate lyase production from Paenibacillus polymyxa N10 in submerged fermentation using response surface methodology/Molnapat Songpim ... [et al.]
Songpim, Molnapat,Kasetsart University
2008
Full Text
FOOD 6706
Formulation of Chitosan-Oleic Acid Coating for Kiew wan Tangerine by REsponse Surface Methodology
Tongchai Puttongsiri,Rattiporn Haruenkit,Kasetsart Journal : Natural Science
May - June 2010
Full Textx
FOOD 6801
การหาสภาวะที่เหมาะสมในการเพาะเลี้ยง Lentinus polychrous Lev. บนเหง้ามันโดยวิธีพื้นผิวตอบสนอง
จิรชยา บุญญฤทธิ์,อมรรัตน์ พรหมบุญ,ณัฐกานต์ นิตยพัธน์,การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 49 เล่มที่ 7 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Full Textx
FOOD 6833
การพัฒนาผลิตภัณฑ์เต้าหู้จากกากงาขาวผสมลูกเดือย
ศิริพร ดลภักนิยมกุล,สมโภช พจนพิมล,วรางคณา สมพงษ์,การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 47 เล่มที่ 8 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Full Textx
FOOD 7512
Optimization of Jackfruit Sauce Formulations Using Response Surface Methodology
Pitiporn Ritthiruangdej,Wannisa Srikamnoy,Thanut Amatayakul,Kasetsart Journal
FOOD 7585
Continuous extraction of prebiotics from jackfruit seeds
Veeraphong Bhornsmithikun,Ram Yamsaengsung,Pakamas Chetpattananondh,Kulchanat Prasertsit
November-December 2010
Full Textx
FOOD 7777
Optimal condition to remove mercury in yellowfin tuna protein isolates and ACE-inhibitory property of peptide prepared using commercial proteases
Hathaigan Kokkaew,Jae Won Park,Supawan Thawornchinsombu,Songklanakarin Journal of Science and Technology
July-August 2016
Full Textx
FOOD 7820
Analysis of Chitin, Chitosan, and Optimization for Carotenoids Extraction Yield with Rice Bran Oil from Thai Fairy Shrimp
Tanyarat Poothawan, Khomsorn Lomthaisong,Chiang Mai Journal of Science
October 2015
Full Textx
FOOD 8117
การศึกษาสภาวะที่เหมาะสมของการสกัดสารประกอบฟีนอลิกจากเปลือกมังคุดด้วยคลื่นเหนือเสียงร่วมกับระเบียบวิธีพื้นผิวตอบสนอง
นนทณัฎฐ์ สร้อยสีงวาลย์,ภคมน จิตประเสริฐ,อัครัช รอดคลองตัน,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 52 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
4-7 กุมภาพันธ์ 2557
Full Textx
   หน้า : [ 1 ]   Next >>