ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 10 เรื่อง จากคำค้น starter culture |
หน้า : [ 1 ] Next >> |
|
Call No./Title |
Author/Year |
Cover |
T990245 The microbiology and development of starter culture for Nham, the traditional Thai pork sausage/Ruud Valyasevi ... [et al.] | Valyasevi, Ruud,ILSI,Food Science and Technology Association of Thailand,Kasetsart University,Federation of Institute of Food Science and Technology in ASEAN 1999 | |
T010380 Sequence analysis and molecular characterization of the Lactococcus lactis temperate bacteriophage BK5-T/Chitladda Mahanivong ... [et al.] | Mahanivong, Chitladda 2001 | |
T020152 การพัฒนาอาหารหมักพื้นบ้าน โดยใช้เชื้อบริสุทธิ์เริ่มต้น/ไพโรจน์ วิริยจารี | ไพโรจน์ วิริยจารี 2534 | |
KU T060185 ผลของการใช้กล้าเชื้อแบคทีเรียกรดแลคติกต่อคุณสมบัติทางเคมีในกระบวนการผลิตขนมจีนแป้งหมัก/นวรัตน์ สุพิชญางกูร, วรรณี จิรภาคย์กุล และอรอนงค์ นัยวิกุล | นวรัตน์ สุพิชญางกูร 2549 | |
T070467 The effects of starter cultures on biogenic amine and free amino acid contents in Nham during fermentation/Sasithorn Limsuwan, Wonnop Visessanguan and Jirasak Kongkiattikajorn | Limsuwan, Sasithorn 2007 | |
FOOD 6424 Characterization of the Antibacterial Activity and Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Raw Fish and Nham-Plaa/Suree Nanasombat ... [et al.] | Nanasombat, Suree 2008 | Full Textx |
FOOD 6889 การใช้แบคทีเรียกรดแลคติกที่สร้างสารแบคเทอริโอซินเป็นหัวเชื้อในการทำไส้กรอกเปรี้ยว | กฤษณา ประภัสสรวัฒนา,สาวิตรี วทัญญูไพศาล,จันทรพร ผลากรกุล,การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 47 เล่มที่ 8 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
| Full Text |
FOOD 6982 การใช้กล้าเชื้อโปรไบโอติก Pediococcus pentosaceus TISTR 536 และ Lactobacillus salivarius D 4 ในแหนมเนื้อโค | อรุณวรรณ อินทร์ช่วย,อิศร เศวตวิวัฒน์,จุฑารัตน์ เศรษฐกุล,คมแข พิลาสมบัติ,รุจริน ลิ้มศุภวานิช,วารสารเกษตรพระจอมเกล้า กันยายน - ธันวาคม 2554 | Full Textx |
FOOD 7041 Screening and identification of lactic acid bacteria from raw seafoods and Thai fermented seafood products for their potential use as starter cultures | Suree Nanasombat,Thitirut Jaichalad,Saranya Phunpruch May - June 2012 | Full Textx |
FOOD 7518 การศึกษาคุณภาพและจุลินทรีย์ของแหนมเนื้อโคโดยใช้เชื้อ Lactococcus lactis subsp. lactis P 2 และ Sb 2 เป็นกล้าเชื้อในการหมักแหนม | ปรมาภรณ์ เจ็ดวรรณะ,คมแข พิลาสมบัติ,รุจริน ลิ้มศุภวานิช,อดิศร เสวตวิวัฒน์,จุฑารัตน์ เศรษฐกุล,วารสารเกษตรพระจอมเกล้า
| Full Textx |
หน้า : [ 1 ] Next >> |