KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 10 เรื่อง จากคำค้น starter culture
   หน้า : [ 1 ]   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
T990245
The microbiology and development of starter culture for Nham, the traditional Thai pork sausage/Ruud Valyasevi ... [et al.]
Valyasevi, Ruud,Food Science and Technology Association of Thailand,Kasetsart University,Federation of Institute of Food Science and Technology in ASEAN,ILSI
1999
T010380
Sequence analysis and molecular characterization of the Lactococcus lactis temperate bacteriophage BK5-T/Chitladda Mahanivong ... [et al.]
Mahanivong, Chitladda
2001
T020152
การพัฒนาอาหารหมักพื้นบ้าน โดยใช้เชื้อบริสุทธิ์เริ่มต้น/ไพโรจน์ วิริยจารี
ไพโรจน์ วิริยจารี
2534
KU T060185
ผลของการใช้กล้าเชื้อแบคทีเรียกรดแลคติกต่อคุณสมบัติทางเคมีในกระบวนการผลิตขนมจีนแป้งหมัก/นวรัตน์ สุพิชญางกูร, วรรณี จิรภาคย์กุล และอรอนงค์ นัยวิกุล
นวรัตน์ สุพิชญางกูร
2549
T070467
The effects of starter cultures on biogenic amine and free amino acid contents in Nham during fermentation/Sasithorn Limsuwan, Wonnop Visessanguan and Jirasak Kongkiattikajorn
Limsuwan, Sasithorn
2007
FOOD 6424
Characterization of the Antibacterial Activity and Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Raw Fish and Nham-Plaa/Suree Nanasombat ... [et al.]
Nanasombat, Suree
2008
Full Textx
FOOD 6889
การใช้แบคทีเรียกรดแลคติกที่สร้างสารแบคเทอริโอซินเป็นหัวเชื้อในการทำไส้กรอกเปรี้ยว
กฤษณา ประภัสสรวัฒนา,สาวิตรี วทัญญูไพศาล,จันทรพร ผลากรกุล,การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 47 เล่มที่ 8 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Full Text
FOOD 6982
การใช้กล้าเชื้อโปรไบโอติก Pediococcus pentosaceus TISTR 536 และ Lactobacillus salivarius D 4 ในแหนมเนื้อโค
อรุณวรรณ อินทร์ช่วย,จุฑารัตน์ เศรษฐกุล,คมแข พิลาสมบัติ,รุจริน ลิ้มศุภวานิช,อิศร เศวตวิวัฒน์,วารสารเกษตรพระจอมเกล้า
กันยายน - ธันวาคม 2554
Full Textx
FOOD 7041
Screening and identification of lactic acid bacteria from raw seafoods and Thai fermented seafood products for their potential use as starter cultures
Suree Nanasombat,Thitirut Jaichalad,Saranya Phunpruch
May - June 2012
Full Textx
FOOD 7518
การศึกษาคุณภาพและจุลินทรีย์ของแหนมเนื้อโคโดยใช้เชื้อ Lactococcus lactis subsp. lactis P 2 และ Sb 2 เป็นกล้าเชื้อในการหมักแหนม
ปรมาภรณ์ เจ็ดวรรณะ,อดิศร เสวตวิวัฒน์,จุฑารัตน์ เศรษฐกุล,คมแข พิลาสมบัติ,รุจริน ลิ้มศุภวานิช,วารสารเกษตรพระจอมเกล้า
Full Textx
   หน้า : [ 1 ]   Next >>