KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 15 เรื่อง จากคำค้น total phenolic
   หน้า : [ 1 ]   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
IFRPD T070447
Antioxidant activity of Northern and Northeastern Thai foods containing indigenous vegetables/Plernchai Tangkanakul ... [et al.]
Tangkanakul, Plernchai
2006
FOOD 6226
Antioxidant capacity and phenolic content of some Thai culinary plants/Wiwat Wangcharoen and Wallaya Morasuk
Wangcharoen, Wiwat
2007
FOOD 6823
ผลของสายพันธุ์และตัวทำละลายต่อปริมาณสารประกอบฟีนอลิกทั้งหมด ปริมาณฟลาโวนอยด์ทั้งหมด และความสามารถต้านออกซิเดชั่นในใบมะกอกโอลีฟ (Olea europaes L.)
นันทิชา สายสุทธิ์,ศศิธร ตรงจิตภักดี,การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 49 เล่มที่ 7 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
Full Textx
FOOD 6915
ผลของชนิดตัวทำละลายที่ใช้สกัดต่อปริมาณสารประกอบฟีนอลิกทั้งหมด ฟลาโวนอยด์ทั้งหมด แอนโธไซยานินทั้งหมด และสมบัติการต้านอนุมูลอิสระของเปลือกและเมล็ดองุ่น
ทรงศิริ วงศ์จิตตภิญโญ,ชนิดา โขติรสเวคิน,ศศิธร ตรงจิตภักดี,การประชุมวิชาการของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ ครั้งที่ 47 เล่มที่ 8 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
FOOD 7237
Lipophilic and Hydrophilic Antioxidant Capacities of Vegetables, Herb and Spices in Eighteen Traditional Thai Dishes
Plernchai Tangkanakul,Gassinee Trakoontivakorn,Kasersart Journal (์Natural Science)
March - April 2014
Full Textx
FOOD 7244
Total phenolic content, antioxidant and antimicrobial activities of stink bean (Parkia speciosa Hasek.) pod exttact
Suchanuch Wonghirundecha,Punnanee Sumpavapol,Soottawat Benjakul,Songklanagarind Journal of Science and Technology
May - June 2014
Full Textx
FOOD 7501
Chemical analysis and antioxidant properties of foxtail millet bran extracts
Issoufou Amadou,Guo-Wei Le,Yong-Hui Shi,Tidjani Amza
September - October 2011
Full Textx
FOOD 7834
Nutritional and Physicochemical Qualities of Thua Nao (Thai Traditional Fermented Soybean)
Katekan Dajanta,Arunee Apichartsrangkoon,Ekachai Chukeatirote,Chiang Mai Journal of Science
October 2012
Full Textx
FOOD 7911
Lipophilic and Hydrophilic Antioxidant Capacities of Vegetables, Herbs and Spices in Eighteen Traditional Thai Dishes
Plernchai Tangkanakul,Gassinee Trakoontivakorn,Kasetsart Journal Natural Science
March - April 2014
Full Textx
FOOD 7921
In fl uence of Thermal Sterilization on Antioxidant Capacity and Total Phenolics of Spicy Thai Foods
Plernchai Tangkanakul,Ngamjit Lowvitoon ,Boonma Niyomwit,Payom Auttaviboonkul,Gassinee Trakoontivakorn,Kasetsart Journal Natural Science
May-June 2012
Full Textx
FOOD 7941
ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระ ฤทธิ์ยับยั้งเอนไซม์ไทโรซิเนส และปริมาณสารประกอบฟินอลิกทั้งหมดของสารสกัดเอทิลอะซีเตตจากผลมะขามป้อมจากแหล่งในประเทศไทย
จันทิมา หอมกลบ,วิชัย หฤทัยธนาสันติ์,นคร เหลืองประเสริฐ,หทัยรัตน์ ริมคีรี,สุพนิดา วินิจฉัย,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 48 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
3-5 กุมภาพันธ์ 2553
Full Textx
FOOD 8114
Antioxidant Activity of Enzymatic ally Treated Extracts from Commercial ly Defatted Rice Bran
Dwita Ratih Fitriani,Pinthip Rumpagaporn,การประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 52 เล่มที่ 6 สาขาอุตสาหกรรมเกษตร
4-7 กุมภาพันธ์ 2557
Full Textx
FOOD 8127
การพัฒนาชาสมุนไพรย่านางและสมบัติด้านเคมีกายภาพ ฤทธิ์การต้านอนุมูลอิสระและสารประกอบฟินอลิกทั้งหมด
จิราภัทร โอทอง,ทัศนีย์ ลิ้มสุวรรณ,จิราภรณ์ ทองตัน,บทคัดย่อการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 53 กลุ่มที่ 1 สาขาส่งเสริมการเกษตรและคหกรรมศาสตร์
3-6 กุมภาพันธ์ 2558
Full Textx
FOOD 8149
การประเมินคุณสมบัติต้านอนุมูลอิสระและต้านเชื้อแบคทีเรียของพืชสมุนไพรไทยบางชนิด
เกสรี กลิ่นสุคนธ์,ลลิตา คชารัตน์,ประภัสสร รักถาวร,อุดมลักษณ์ สุขอัตตะ,บทคัดย่อการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 53 ของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
3-6 กุมภาพันธ์ 2558
Full Textx
FOOD 8561
A comparison of Three Extraction Methods for Phenolic Compounds and Antioxidant Activities from Moringga oleifera Leaves
Papadchaya Kornthattalim,Thammarat Kaaewmanee,Jittima Thongklay,Pisipong Meunprasertdee,Chiang Mai Journal of Science
November 2018
Full Text
   หน้า : [ 1 ]   Next >>