ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 11 เรื่อง จากคำค้น viscosity |
หน้า : [ 1 ] Next >> |
|
Call No./Title |
Author/Year |
Cover |
IFRPD T950084 ไม่มีชื่อเรื่อง | Adisak Intapiched 1994 | |
T970303 Effect of sucrose on RVA viscosity parameters, water activity and freezable water fraction of cassava starch suspensions/Rungnaphar Pongsawatmanit, Parita Thanasukarn and Shinya Ikeda | Pongsawatmanit, Rungnaphar 2002 | |
KU T050290 The effects of edible coating ingredient as a barrier to moisture and fat of fried breaded potato/Worapong Usawakesmanee ... [et al.] | Usawakesmanee, Worapong 2005 | |
T070132 Effect of root ages on the quality of low cyanide cassava flour from Kasetsart 50/Sunee Chotineeranat ... [et al.] | Chotineeranat, Sunee 2006 | |
FOOD 6138 Influence of temperature and salt on viscosity property of guar gum/Anchalee Srichamroen | Srichamroen, Anchalee 2007 | |
FOOD 6228 Some physical properties of chitosan in propionic acid solutions/Esam. A. El-hefian, Rashid Atta Khan, and Abdul Hamid Yahaya | El-hefian, Esam. A. 2007 | |
FOOD 7272 การศึกษาพฤติกรรมความหนืดของแป้งพุทธรักษา และแป้งพุทธรักษาดัดแปรเพื่อใช้เป็นสารให้ความข้นหนืด | กสิภูมิ ทวนคง,จุรีรัตน์ พุดตาลเล็ก,วิไล รังสาดทอง,ดุษฎี อุตภาพ,สันทณีย์ ปัญจอานนท์,วารสารวิจัยและพัฒนา มจธ. มกราคม - มีนาคม 2557 | Full Text |
FOOD 7506 Quality of Batter and Sponge Cake Prepared from Wheat-Tapioca Flour Blends | Busarawan Chaiya,Rungnaphar Pongsawatmanit,Kasetsart Journal
| Full Textx |
FOOD 7925 Effect of Xanthan Gum on the Quality of Syrup Thickened by Modified Starch during Heating and Storage | Rungnaphar Pongsawatmanit,Thongchai Suwonsichon,Natee Yakard,Kasetsart Journal Natural Science
| Full Textx |
FOOD 8106 คุณลักษณะด้านความหนืดของเพคตินที่สกัดจากเปลือกตาลดิบ | วัลภา ยาประโคน,กิตติชัย บรรจง,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 52 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ 4-7 กุมภาพันธ์ 2557 | Full Textx |
FOOD 8134 การศึกษาผลของแซนแทนกัมและอินูลินต่อค่าทางกายภาพและประสาทสัมผัสหน้าเค้กช็อกโกแลต | กนกพร ตันเจริญ,วิษฐิดา จันทราพรชัย,สุนทรี สุวรรณสิชณน์,บทคัดย่อการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 53 ของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ 3-6 กุมภาพันธ์ 2558 | Full Textx |
หน้า : [ 1 ] Next >> |