KOHA: OPAC Catalogue Search
ผลการค้นหา พบข้อมูลทั้งหมด 11 เรื่อง จากคำค้น viscosity
   หน้า : [ 1 ]   Next >>

Call No./Title Author/Year Cover
IFRPD T950084
ไม่มีชื่อเรื่อง
Adisak Intapiched
1994
T970303
Effect of sucrose on RVA viscosity parameters, water activity and freezable water fraction of cassava starch suspensions/Rungnaphar Pongsawatmanit, Parita Thanasukarn and Shinya Ikeda
Pongsawatmanit, Rungnaphar
2002
KU T050290
The effects of edible coating ingredient as a barrier to moisture and fat of fried breaded potato/Worapong Usawakesmanee ... [et al.]
Usawakesmanee, Worapong
2005
T070132
Effect of root ages on the quality of low cyanide cassava flour from Kasetsart 50/Sunee Chotineeranat ... [et al.]
Chotineeranat, Sunee
2006
FOOD 6138
Influence of temperature and salt on viscosity property of guar gum/Anchalee Srichamroen
Srichamroen, Anchalee
2007
FOOD 6228
Some physical properties of chitosan in propionic acid solutions/Esam. A. El-hefian, Rashid Atta Khan, and Abdul Hamid Yahaya
El-hefian, Esam. A.
2007
FOOD 7272
การศึกษาพฤติกรรมความหนืดของแป้งพุทธรักษา และแป้งพุทธรักษาดัดแปรเพื่อใช้เป็นสารให้ความข้นหนืด
กสิภูมิ ทวนคง,จุรีรัตน์ พุดตาลเล็ก,วิไล รังสาดทอง,ดุษฎี อุตภาพ,สันทณีย์ ปัญจอานนท์,วารสารวิจัยและพัฒนา มจธ.
มกราคม - มีนาคม 2557
Full Text
FOOD 7506
Quality of Batter and Sponge Cake Prepared from Wheat-Tapioca Flour Blends
Busarawan Chaiya,Rungnaphar Pongsawatmanit,Kasetsart Journal
Full Textx
FOOD 7925
Effect of Xanthan Gum on the Quality of Syrup Thickened by Modified Starch during Heating and Storage
Rungnaphar Pongsawatmanit,Thongchai Suwonsichon,Natee Yakard,Kasetsart Journal Natural Science
Full Textx
FOOD 8106
คุณลักษณะด้านความหนืดของเพคตินที่สกัดจากเปลือกตาลดิบ
วัลภา ยาประโคน,กิตติชัย บรรจง,เรื่องเต็มการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 52 มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
4-7 กุมภาพันธ์ 2557
Full Textx
FOOD 8134
การศึกษาผลของแซนแทนกัมและอินูลินต่อค่าทางกายภาพและประสาทสัมผัสหน้าเค้กช็อกโกแลต
กนกพร ตันเจริญ,วิษฐิดา จันทราพรชัย,สุนทรี สุวรรณสิชณน์,บทคัดย่อการประชุมทางวิชาการ ครั้งที่ 53 ของมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
3-6 กุมภาพันธ์ 2558
Full Textx
   หน้า : [ 1 ]   Next >>